World of Tanks

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

World of Tanks download

World of Tanks download bied je een gratis tank spel. Het is één van de populairste tank spelletjes en is uitgegeven door Wargaming. WoT is een van de gratis spelletjes die Downen aanbiedt. De WoT download is een multiplayer spel waarbij spelers gesimuleerde tankgevechten tegen elkaar voeren. De game werd in Europa op 12 april 2011 uitgebracht voor Windows, maar is tegenwoordig ook te spelen op de Xbox en op de PlayStation. Mensen die geen spelcomputer bezitten worden niet achtergesteld, de World of Tanks download is namelijk ook te verkrijgen op je smartphone. WorldofTanks wordt nog regelmatig geüpdatet, dus er blijven nieuwe levels en dergelijke toegevoegd worden.
 

WoT download spelbeschrijving

In de World of Tanks download kun je ervaringspunten (XP) en credits verdienen en hiermee kun je vele nieuwe dingen binnen het tank spel kopen, zoals tanks, tankonderdelen en tankuitrusting. Er zijn verschillende spelvarianten beschikbaar binnen de WoT download. Zo kun je een random battle voeren, je kunt team battles voeren en je kunt team training doen. Ook is er de mogelijkheid tot clan wars.

Er zijn niveaus in tank-technologie: 1 is het laagste niveau en 10 is het hoogste niveau. Helaas kun je met een tank met lage technologie een tank tegenkomen met erg hoge technologie, maar dus ook andersom. Je kunt kiezen uit tanks van verschillende landen. De opties bestaan uit bijvoorbeeld tanks van de Verenigde Staten, van nazi-Duitsland, en van de Sovjet-Unie. Online aankopen binnen WoT kunnen ook gedaan worden, zodat er eenvoudig een voorsprong op andere spelers behaald kan worden. In het tank spel wordt het echte geld dat hiervoor nodig is omgezet tot in-game goud. Er is een indeling in klassen van de beschikbare tanks. De klassen in de World of Tanks download zijn:

  • Lichte tanks
  • Middelzware tanks
  • Zware tanks
  • Tankjagers
  • Gemechaniseerde artillerie

Ben jij nieuwsgierig naar WorldofTanks geworden? Vele anderen gingen je al voor, dus download nu hier gratis World of Tanks op Downen!