The Elder Scrolls II: Daggerfall

The Elder Scrolls II: Daggerfall

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Elder Scrolls 2 downloaden

The Elder Scrolls 2: Daggerfall is het tweede spel in de serie. Bekende spellen in dezelfde serie zijn Morrowind, Oblivion, en Skyrim. Daggerfall werd in 1996 uitgebracht, als opvolger van The Elder Scrolls: Arena. Het role-playing spel werd bij uitgave erg goed ontvangen en werd omschreven als erg realistisch en revolutionair voor de game-wereld. The Elder Scrolls 2 bevat een game-wereld van 160.000 vierkante kilometers, met daarbinnen een populatie van 750.000 en 15.000 dorpen. Je kunt het niet zomaar echt “uitspelen”.
The Elder Scrolls gratis spel

Oorspronkelijk was The Elder Scrolls 2: Daggerfall uitgegeven voor MS-DOS en moest je er gewoon voor betalen. Op 9 juli 2009 is het spel echter gratis gereleased. Als je het spel vroeger hebt gespeeld en toe bent aan een flinke portie nostalgie, dan komt Downen je hier in tegemoet! Misschien is het ook juist wel zo dat je Skyrim of een ander spel uit de serie gespeeld hebt en benieuwd bent naar hoe eerdere spellen in de reeks eruit zagen. Of misschien ben je gewoon fors voorstander van het principe “less is more”.

Er zijn vele dingen die je kunt doen in The Elder Scrolls 2, ondanks dat het een oud spel is. Enkele voorbeelden zijn: huizen en schepen kopen, veranderen in een vampier, veranderen in een weerwolf, toverspreuken maken, en je aansluiten bij een religie of gilde. Er zit een verhaallijn in het Elder Scrolls gratis spel. Echter hoef je deze niet te volgen als je dat niet ziet zitten. Naarmate je vordert in het spel, kun je een hogere rang krijgen. Hierdoor gaan karakters in het spel anders met je om dan ze in het begin van het spel doen.

In The Elder Scrolls 2 krijg je al snel twee doelen door de keizer toegewezen. Hij wil dat je de geest van koning Lysandus bevrijdt en dat je ontdekt wat er is gebeurt met een brief die de keizer naar een spion heeft gestuurd. Hierna krijg je nog verschillende andere taken, terwijl je vele vreemde wezens tegenkomt. Er zitten zes verschillende eindes aan de verhaallijn en je hebt zelf invloed op welk einde in het spel werkelijkheid wordt.

Het spel verkrijgen

Heb je interesse in dit Elder Scrolls gratis spel gekregen en ben je benieuwd wat jouw einde in het spel wordt? Vele anderen gingen je al voor, dus ga dan nu hier op Downen snel The Elder Scrolls gratis downloaden! Als dit spel toch niks voor jou is zijn er ook nog andere games alternatieven die gratis worden aangeboden.