Guild Wars 2

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Guild Wars 2 download

Met de Guild Wars 2 download speel je een MMORPG, oftewel een massively multiplayer online role-playing game. Het is dus een online spel waarbij je tegen vele anderen van over de hele wereld speelt. Binnen het spel maak je een eigen personage aan waarmee je de fantasiewereld gaat verkennen. Guild Wars 2 is ontwikkeld door ArenaNet en uitgebracht op 28 augustus 2011. GW2 was niet altijd free-to-play, het werd pas in augustus 2015 gratis. Het is een vervolg op Guild Wars.
Spelbeschrijving van de gratis GuildWars 2 download

Je maakt in GuildWars2 dus een eigen personage aan en hiervoor zijn er vijf rassen en acht klassen beschikbaar. In GW2 worden deze klassen “professions” genoemd. Er is een indeling gemaakt in soldaten, avonturiers, en geleerden. Soldaten hebben een stevig harnas, avonturiers een wat minder stevig harnas, en geleerden het minst stevige harnas. De acht professions in GuildWars2 zijn als volgt:

  • Elementalist
  • Warrior
  • Ranger
  • Necromancer
  • Mesmer
  • Thief
  • Guardian
  • Engineer

In de Guild Wars 2 download bevindt je je in de wereld van Tyria. Het spel speelt zich 250 jaar nadat The Great Destroyer is verslagen af en zes Elder draken die toen sliepen zijn nu uit hun slaap gewekt. Zij veroorzaken veel chaos in Tyria, waardoor verschillende rassen sinds het eerste Guild Wars spel machtiger zijn geworden. Er is één ondode Elder draak, genaamd Zhaitan, die verslagen moet worden door de krachten van meerdere spelers die verschillende rassen hebben te bundelen.

Of je nu liever met andere spelers samenwerkt en een verhaallijn volgt of juist een voorkeur hebt voor gevechten tegen andere spelers, in Guild Wars 2 kan het allebei. Dit is dan ook hoe GuildWars zich zoveel mogelijk probeert te onderscheiden van andere MMORPG’s. In Personal Story volg je een verhaallijn. Deze wordt telkens aangepast wanneer je een beslissing maakt. Je zal dus niet snel precies hetzelfde verhaal meemaken als een andere willekeurige Guild Wars 2 speler. In Competitive Play kun je tegen andere spelers strijden die ook de Guild Wars 2 download hebben. Je kunt voor Player vs. Player gevechten kiezen of voor World vs. World gevechten, voor ieder wat wils.

De game verkrijgen

Heb je interesse in de gratis Guild Wars 2 download gekregen? Vele anderen gingen je al voor, dus ga snel GuildWars 2 downloaden! Als dit spel toch niks voor jou is zijn er natuurlijk ook nog andere games alternatieven die gratis worden aangeboden op Downen.