War Rock

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

WarRock download gratis

Installeer de WarRock download en je zult heel veel schietplezier beleven in deze gratis first-person shooter! Het is exclusief een online multiplayer spel, wat betekent dat je WarRock altijd tegen en met andere mensen speelt. WarRock is eerst in Zuid-Korea uitgebracht in 2005, waar het ontwikkeld is door Dream Execution. In 2007 werd de shooter ook in andere landen uitgebracht. Mocht je een voorsprong op andere spelers willen verkrijgen, dan kun je “gold premium” in het spel kopen. Hiermee heb je toegang tot meer wapens en kun je in War Rock zelfs op nóg meer kaarten spelen.
 

WarRock spelen

In de WarRock download speel je in de denkbeeldige republiek Derbaran. Sommige kaarten in het spel zijn gemaakt voor gebruik van voertuigen, andere zijn specifiek bedoeld voor man-op-man gevechten. Bij kaarten mét voertuigen kun je onder andere helikopters, straaljagers, boten, en tanks gebruiken. Het spel bevat sinds een update ook een zombie modus. Er zijn vijf klassen waaruit je kunt kiezen en elke klas heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kun je bepaalde klassen beter kiezen op kaarten met weinig of geen voertuigen, terwijl je met die klassen juist een voordeel behaalt tegenover anderen op kaarten mét voertuigen. Elke klas heeft bovendien zijn eigen specifieke arsenaal.

 

Klassen in de WarRock download:

  • Engineer: Met deze klas heb je de mogelijkheid om voertuigen te repareren. Ook kun je voertuigen van andere spelers makkelijk verwoesten doordat je gebruik kunt maken van mijnen. Deze klas is vanzelfsprekend erg handig op kaarten met veel voertuigen.
  • Medic: De medic kan een soort EHBO-koffertjes gebruiken op zichzelf en op teamgenoten. Zo kun je met deze klas dus erg snel jezelf helen en jezelf uit gevaarlijke situaties redden. Ook zullen teamgenoten erg blij met je zijn als je met deze klas speelt. Je kunt in WarRock het beste met deze klas spelen op kaarten waarbij je snel veel tegenstanders tegenkomt.
  • Sniper: Snipers, ook wel sluipschutters genoemd, zijn meesters op de lange afstanden. Ze hebben scherpschuttersgeweren tot hun beschikking en kunnen dus vijanden neerhalen zonder zelf veel gevaar te lopen. Deze klas zal voornamelijk van pas komen op grote kaarten met niet al te veel obstakels. Ondanks dat tegenstanders daar vaak ver weg zijn ben je in het voordeel, omdat je ze evengoed kunt zien door de lens op je geweer. Het beste kun je met deze klas op hoge plaatsen zitten, zodat je een goed overzicht hebt.
  • Assault: De assault klas is een goede klas om mee te beginnen wanneer je met de WarRock download begint, omdat de klas volledig is gemaakt voor man-op-man gevechten. Er is weinig speciaals aan de klas, maar deze is wel uitermate geschikt om tegenstanders zo efficiënt mogelijk neer te schieten. Zeker aan te raden op kleinere kaarten waarbij je veel tegenstanders tegenkomt.
  • Heavy trooper: De heavy trooper klas in War Rock is het meest efficiënt in het kapotmaken van voertuigen. Je kunt er straaljagers mee uit de lucht schieten en tanks mee vernietigen, omdat je vele raketwerpers tot je beschikking hebt. Natuurlijk is deze klas het beste te gebruiken op kaarten met veel voertuigen.

 

Heb je interesse in de gratis WarRock download gekregen? Vele anderen gingen je al voor, dus ga snel gratis War Rock downloaden! Als dit spel toch niks voor jou is zijn er natuurlijk ook nog andere games alternatieven die gratis worden aangeboden op Downen.