Warframe

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Warframe download

Met de Warframe download zul je heel veel schietplezier beleven. Het is een third-person shooter, wat betekent dat je het hele personage vanuit de achterkant ziet. Je kijkt als het ware over zijn schouders mee. Je kunt Warframe in single-player modus en in multiplayer modus spelen en bij de multiplayer modus is samenwerking erg belangrijk. Het spel is uitgebracht voor Windows, PlayStation 4, en Xbox One, in de jaren 2013 en 2014. Het is vanaf het begin al gratis, oftewel free-to-play. Je hebt echter de optie om toch te betalen voor het spel, waardoor je wat minder lang hoeft te wachten in de Warframe download. De game wordt nog erg regelmatig geüpdatet door ontwikkelaar Digital Extremes, wat een belangrijke reden is voor het feit dat het spel nog een erg grote fanbase heeft.
 

Gratis Warframe downloaden en spelen

In de Warframe download speel je als een ruimteninja in een science-fiction omgeving met verschillende manen en dwergplaneten, zoals Europa, Ceres, en Sedna. De wapensystemen die je in het spel bemachtigd worden “warframes” genoemd. Zo’n wapensysteem bepaalt hoe je personage eruit ziet en je moet missies halen en bepaalde andere dingen in het spel doen om deze vrij te spelen. Veel andere spullen die je kunt verkrijgen werken met hetzelfde principe en er zijn in principe zeven verschillende in-game facties, namelijk:

  • Tenno, de enige factie waarmee je kunt spelen.
  • Grineer, een vijandelijke factie.
  • Corpus, een vijandelijke factie.
  • Infested, een vijandelijke factie.
  • Sentient, een vijandelijke factie.
  • Syndicates, losstaande facties die andere ideologieën hebben dan de Tenno en dan de Grineer, enz.

Verhaallijn

Je speelt in de Warframe download een lid van de Tenno. De Tenno vormen een ras van ruimtestrijders die in oorlog zijn met verschillende facties. Ze hebben eeuwenlang in cryoslaap gelegen, maar zijn nu wakker geworden. De Tenno zijn eigenlijk mensenkinderen die ongelooflijke krachten hebben gekregen door “The Void” en zo tegen de facties kunnen strijden. Deze krachten zijn gekoppeld aan warframes en die warframes staan in connectie met het bewustzijn van de Tenno. In verband met de krachten die ze hebben waren ze lang geleden verbannen en in de cryoslaap gebracht.

 

Heb je interesse in de gratis Warframe download gekregen? Vele anderen gingen je al voor, dus ga het snel downloaden! Als dit spel toch niks voor jou is, dan zijn er natuurlijk ook nog andere games alternatieven die gratis worden aangeboden op Downen.