Fallout Shelter

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Fallout Shelter download

Fallout Shelter download is ontwikkeld door Bethesda en voor het eerst uitgebracht in juni 2015. Het spel was toen echter alleen nog beschikbaar voor iOS apparaten. In augustus 2015 werd de Fallout Shelter download ook voor Android uitgebracht en in juli 2016 voor Windows op de PC. De game is later, in februari 2017, ook nog uitgebracht voor de Xbox One. De Fallout Shelter gratis download was vanaf het begin al erg populair en kreeg goede beoordelingen. Een minpunt is echter dat er veel gebruik gemaakt wordt van microtransacties om voorsprongen te behalen. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars toch veel verdienen aan de game.

Om de Fallout Shelter download te verkrijgen, zul je eerst de Bethesda launcher moeten downloaden. Bovendien heb je een Bethesda.net account nodig, maar dit is erg eenvoudig aan te maken. De Fallout Shelter gratis downloadlink op Downen stuurt je dan ook naar een installatie van die Bethesda launcher. Binnen die launcher kun je daarna de Fallout Shelter download verkrijgen, mits je 1.24 GB aan geheugen vrij hebt op je computer. Het spel is volledig single-player.
Fallout Shelter gratis spelen

Met de Fallout Shelter gratis download kun je urenlang plezier hebben aan het creëren en bijhouden van je eigen ondergrondse bunker. Zo’n bunker wordt in het spel een “Vault” genoemd. Het spel speelt zich af na een grote wereldoorlog. Alles is door die oorlog verwoest, dus vandaar dat mensen schuilen in Vaults. Aan jou de taak om een goede Vault te maken waarin iedereen gelukkig is en iedereen heeft wat ze nodig hebben.

Erg belangrijk in Fallout Shelter download is om een balans te vinden tussen benodigdheden als water, voedsel, en energie. Mensen kunnen natuurlijk niet zonder deze belangrijke dingen, maar je hebt eerst maar eens mensen nodig die daadwerkelijk in je Vault zitten. Hiervoor moet je hen redden en je kunt ze, als je dit doet, een taak geven in de Vault. Een voorbeeld van zo’n taak kan het generen van energie in de bunker zijn. Elke persoon heeft zijn eigen kwaliteiten, dus de ene zal bijvoorbeeld minder goed zijn in het generen van energie dan de ander. Om te kunnen zien wie welke kwaliteiten al heeft en wie nog wat meer getraind moet worden, kun je het profiel van elke persoon bekijken. Het is mogelijk om mannen en vrouwen te koppelen, zodat er baby’s komen en je eenvoudig meer inwoners in je bunker krijgt.

 

Heb je interesse in de fantastische Fallout Shelter download gekregen? Niet gek natuurlijk, dus ga het snel downloaden! Als dit spel toch niks voor jou is, dan zijn er ook nog vele andere games alternatieven die gratis worden aangeboden op Downen. Of je nu bijvoorbeeld van schietspellen of van fantasyspellen houdt; op Downen is het allemaal beschikbaar.