Wolfenstein: Enemy Territory

Wolfenstein: Enemy Territory

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Wolfenstein Enemy Territory download

Met de Wolfenstein Enemy Territory download kun je urenlang schietplezier beleven! Het spel is een gratis first-person shooter (FPS) en is beschikbaar voor Windows, Mac, en Linux. Activision en Splash Damage zijn de ontwikkelaars. De gratis Wolfenstein ET download werd in 2003 uitgebracht, maar het was eigenlijk niet gepland dat het een gratis computerspel zou worden. Het moest een commercieel vervolg worden op Return to Castle Wolfenstein. Het vervolg op gratis Wolfenstein ET download zelf is Enemy Territory: Quake Wars.

Als je zelf het spel aan wil passen en mods ervoor wil maken, is dit geen enkel probleem. Al in 2004 werd de broncode vrijgegeven, als gunst voor de moddingcommunity. Je moet natuurlijk wel wat computerkennis hebben. Het is dan mogelijk erg veel in het spel aan te passen en uit te breiden. Zo is er bijvoorbeeld de ETPro mod, waardoor hitsounds toegevoegd worden. Een ander voorbeeld is de Zombie mod. Zoals te verwachten, bestaan er door deze mod ook zombies in het spel. Die zombies moeten het tegen SWAT-agenten opnemen.
 

Gratis Wolfenstein ET download spelbeschrijving

De Wolfenstein Enemy Territory download speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Er zijn twee verschillende teams die tegen elkaar strijden: de Allies en de Axis. De Allies in de Wolfenstein Enemy Territory download bestaan voornamelijk uit de Amerikanen, de Britten, en de Sovjetten. De Nazi’s representeren de Axis. Je komt in één van deze teams terecht en strijdt met dit team tegen andere online spelers. Het spel is dus volledig multiplayer. Als je eenmaal aan het spelen bent, heb je of een bepaalt doel dat je moet behalen of je moet het andere team weerhouden van het behalen van hun doelen. Een doel kan bijvoorbeeld het neerhalen van een wachttoren zijn. Er zijn zes officiële kaarten waarop je kunt spelen, met Europa of het noorden van Afrika als omgeving, en er zijn heel veel beschikbare kaarten die door liefhebbers van de Wolfenstein Enemy Territory download zelf zijn gemaakt.

 

Speelbare klassen in de Wolfenstein Enemy Territory download

  • Soldier – Een klas die zware wapens kan gebruiken.
  • Medic – De klas die teamgenoten kan helen en zelfs terug tot leven kan wekken.
  • Engineer – Deze klas kan allerlei dingen kapotmaken en opbouwen. Ook kunnen Engineers landmijnen onschadelijk maken en zelf plaatsen.
  • Field Ops – Met deze klas kun je munitie uitdelen en luchtaanvallen oproepen.
  • Covert Ops – Als je met deze klas speelt kun je sluipschutter zijn, undercover gaan, en vijandige deuren openen.

Ben je ondertussen geïnteresseerd geraakt in de Wolfenstein Enemy Territory download? Vele anderen net zo, dus ga het spel snel gratis downloaden! De gratis Wolfenstein ET download is niet voor niks in het boek “1001 Video Games You Must Play Before You Die” (van Tony Mott) opgenomen. Als het toch niks voor jou is, dan zijn er natuurlijk ook nog andere games alternatieven die gratis worden aangeboden op Downen. Download ze hier eenvoudig en snel!