RuneScape

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis RuneScape download voor de PC

Met de gratis RuneScape download (RS) kun je urenlang plezier hebben in een immense online fantasiewereld. In deze wereld kom je alles tegen van grote spinnen tot draken. De RS download is voor het eerst uitgebracht op 4 januari 2001 en is altijd gratis geweest. Als je wilt kun je er echter wel voor betalen en dan kun je meer levels spelen. Ondertussen is de game al vele malen geüpdatet en herschreven. In juli 2013 is RuneScape 3 uitgebracht. Dit is dan ook de versie die beschikbaar is via de downloadlink op de huidige pagina.

Er zijn al meer dan 200 accounts gecreeërd in de gratis RuneScape download. Dit geeft natuurlijk al aan hoe populair het spel wel niet is. Door de Guinness World Records is de game dan ook erkend als de grootste en meest geüpdatete gratis MMORPG (massively multiplayer online role-playing game). De ontwikkelaar van de RS download, Jagex, doet dus zeker iets goed! Het spel wordt zelfs zo veel geüpdatet dat sommigen liever een oudere versie van RS downloaden. Hier heeft de ontwikkelaar erg goed op ingespeeld, want er is sinds 2013 een oldschool versie beschikbaar voor de liefhebbers. Ondertussen is de gratis RuneScape download er ook voor iOS en Android telefoons.
RS download spelbeschrijving

In de RS download kom je in de wereld Gielinor terecht. Er is hier geen vaste verhaallijn, dus je bepaalt zelf hoe het spel verloopt. Deze vrijheid binnen RS downloaden kan natuurlijk een erg groot pluspunt zijn. Je kunt je eigen avatar creëren en je zo onderscheiden van andere personages. Het is ook zeker mogelijk om te interacteren met andere online spelers. Je kunt bijvoorbeeld met ze chatten en spullen met ze ruilen. Bovendien heb je de mogelijkheid om met ze samen te werken of om juist tegen ze te vechten. Het is maar net wat je wilt.

Als je de gratis RuneScape download begint te spelen zul je eerst wat kunnen oefenen. Erg fijn, zodat je niet gelijk in het diepe gegooid wordt. Er zijn 27 skills die je kunt ontwikkelen in de gratis RuneScape download. Hoe hoger je skill, hoe beter je bijvoorbeeld bepaalde producten kunt produceren. Als je een skill verbeterd, ontvang je experience points (XP) in het spel. Bij een bepaald aantal XP zul je een level omhoog gaan en hoe hoger je level is, hoe beter je voorbereid bent op gevechten tegen de intimiderende eindbazen, zoals draken.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar de gratis RuneScape download? Waar wacht je dan nog op!? Ga snel RS downloaden en verlies jezelf in heel veel gameplezier! Als de RS download toch helaas niks voor jou is, dan zijn er natuurlijk ook nog andere games alternatieven die helemaal gratis worden aangeboden op de website van Downen.