Crossout

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Crossout download

De Crossout download is één van de vele gratis games die aangeboden worden op de website van Downen. Het spel is een massively multiplayer online (MMO) game waarbij je voertuigen creërt en die gebruikt om tegen voertuigen van anderen te strijden. Dit gebeurt allemaal in een post-apocalyptische, futuristische wereld. De game heeft dus wat weg van Mad Max, waar ook films over zijn gemaakt. Als je Mad Max kunt waarderen, dan zou je met de Crossout download zeker heel veel plezier moeten hebben!

Het volledig gratis spel is ontwikkeld door Targem Games en uitgebracht door Gaijin Entertainment. De release was in 2017, dus het is nog een erg nieuw spel. De graphics in de Crossout download zijn dan ook zeker niet slecht. Je kunt de Crossout gratis game in single-player en in multiplayer spelen. Als het goed is, zul je je er niet snel mee vervelen. Er zijn namelijk zeven verschillende facties waarmee je kunt spelen en je hebt heel veel mogelijkheden om je voertuigen aan te passen. Mocht je een PlayStation 4 of een Xbox One hebben, dan kun je de game ook gratis daarop downloaden.
Crossout gratis game spelen

De wereld in de Crossout download is dezelfde wereld als in Ex Machine. Dit is een ander, vrij bekend spel dat ook ontwikkeld is door Targem Games en zich 200 jaar later afspeelt. Binnen het verhaal in de Crossout gratis download is het zo dat er 20 jaar geleden, in 2021, een mysterieuze pandemie zich heeft verspreid. Niemand leek te weten wat de oorzaak van de ziekte was en vele mensen werden er helemaal gek door. De pandemie zorgde ervoor dat de populatie drastisch afnam. Ook kregen verschillende groepen mensen verschillende ideeën over wat er met de wereld moest gebeuren. Dit leidde tot veel conflicten. In deze conflicten heb je een rol als je de Crossout download speelt.

Maak je eigen fantastische voertuigen in de game en je zult urenlang speelplezier hebben! Hoe sterker je voertuig, hoe minder goed anderen tegen je opgewassen zullen zijn. Het is echter ook mogelijk om met andere spelers samen te werken en te strijden tegen nep-spelers die gecontroleerd worden door de game zelf. Het is natuurlijk maar net waar je voorkeuren liggen. De zeven facties waarmee je kunt spelen in de Crossout gratis download zijn de Lunatics, Engineers, Nomads, Scavengers, Dawn’s Children, Steppenwolfs en de Firestarters. De Firestarters zijn pas later toegevoegd aan het spel.

Nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet langer en ga deze geweldige gratis game snel downloaden op Downen! Vele anderen gingen je al voor!