Spelunky

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Uren speelplezier met de Spelunky download

Ben je op zoek naar een niet al te ingewikkeld spel waar je toch uren speelplezier mee kunt hebben? Dan kunnen wij de Spelunky download zeker aanraden! Je speelt hierbij een avonturier, of een “spelunker”, die vele grotten verkent. Ondertussen kom je vijanden tegen en is het je doel om zoveel mogelijk schatten te verzamelen. Het Spelunky PC spel ziet er vrij simpel en klassiek uit, maar je zult je er echt niet mee vervelen. Wat er erg mooi aan is, is dat elke grot willekeurig gegenereerd wordt. Elke keer dat je het zogenaamde platformspel speelt krijg je dus andere levels.

Vijanden die je zoal tegen kunt komen zijn vleermuizen, slangen en spinnen. Je kunt op ze springen of een zweep gebruiken om ze te verslaan. Dit wordt wel een wat lastigere opgave bij de yeti’s en spoken die je ook kunt tegenkomen. Gelukkig kun je bij de gratis Spelunky download ook vele items tot je beschikking krijgen, zoals bommen en touwen. Let onder het spelen goed op voor vallen. Ze kunnen ervoor zorgen dat je helemaal opnieuw moet beginnen. Er zijn ook vallen die je zelf kunt af laten gaan. Verder is het mogelijk om andere personages vrij te spelen. Erg fijn, want misschien komt er een punt waarop je je standaard personage een beetje moe wordt.
Gratis Spelunky PC download verkrijgen

De Spelunky download is ontwikkeld door Mossmouth. Het is in 2008 voor het eerst uitgebracht en was toen nog uitsluitend een pc-game. Later is het spel ook uitgebracht voor Xbox en PlayStation. Helaas kun je het niet spelen als je een Mac of Linux computer hebt. Wees dan echter niet getreurd, want Downen biedt nog vele andere games aan. Kijk dus gerust even verder! Om de gratis Spelunky PC versie te verkrijgen ga je op deze pagina naar de ‘download’ button. Je kunt dan een game spelen die erg goed beoordeeld wordt!