Debian

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Debian download

De ontwikkeling van de Debian software is voortgekomen uit een samenwerkingsverband tussen individuen die samen een vrij besturingssysteem willen maken. Debian is een besturingssysteem met basis- en hulpprogramma’s die ervoor zorgen dat jou computer werkt. De kern van een besturingssysteem wordt ook wel de kernel genoemd. Momenteel gebruikt de Debian download de Linux-kernel of FreeBSD-kernel. Aan het downloaden en gebruiken van deze software zitten geen kosten verbonden. Heb je interesse in dit programma of wil je er nog meer over weten? Lees dan gerust verder en kom alles te weten wat nodig is om met dit systeem aan de slag te kunnen gaan. Tot slot leggen we in het kort uit hoe je eenvoudig Debian gratis kunt downloaden via Downen!

‘Oneindig’ veel mogelijkheden

Linux is een stuk software dat wordt ondersteund door duizenden programmeurs over de hele wereld. FreeBSD is een besturingssysteem dat bestaat uit een kernel en andere software. Er wordt op dit moment aan gewerkt de Debian download geschikt te maken voor andere kernels. In eerste instantie de Hurd. Dit is een vrije software die is gemaakt door het GNU project. Een groot deel van de basisprogramma’s waar het besturingssysteem uit bestaat komen hieruit voort. Vandaar de namen GNU/Linux, GNU/Hurd en GNU/FreeBSD.

Mensen worden natuurlijk blij van applicatiesoftware. Dit kunnen allerlei programma’s zijn die jou helpen met wat je wilt doen. Denk aan het spelen van games, het bewerken van documenten, het maken van software, het bewerken/beheren van foto’s en ga zo maar door. De Debian gratis software bestaat uit meer dan 51.000 pakketten, één pakketbeheerprogramma (APT) en andere hulpprogramma’s die het beheer van duizenden pakketten op duizenden computers eenvoudig maakt. En dat alles is volledig vrij te verkrijgen met deze Debian download. En zoals het team achter Debian ook zegt: ”Geloof ons niet op ons woord, maar probeer Debian zelf uit.” Alleen dan kom je erachter hoe compleet dit sterke systeem is.Debian gratis downloaden via Downen

Wij van Downen zijn trots en blij dat we deze Debian download gratis kunnen aanbieden aan onze klanten. Het is een zeer compleet besturingssysteem dat jou vele mogelijkheden biedt. Het is een redelijk oude Linux-distributie die tot op de dag van vandaag de basis legt voor de Ubuntu software. Ben je na het lezen van deze pagina overtuigd geraakt of was je dit al? Voltooi de Debian download dan eenvoudig en gratis door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken.

Kijk ook gerust verder tussen onze andere gratis besturingssysteem software.