GParted

Download

Categorie:
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

GParted download

Wij van Downen zijn blij dat we deze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke partitie manager gratis kunnen aanbieden. Dit open source programma valt onder Linux maar is ook te gebruiken onder Windows en Mac OS X. Daarvoor moet je het ISO-bestand downloaden en branden op een cd of installeren op een usb-stick. Heb je interesse in deze handige GParted software? Lees dan gerust verder en kom alles te weten over de mogelijkheden van deze GParted gratis software. Tot slot leggen we onderaan de pagina uit hoe je de GParted download eenvoudig kunt voltooien via Downen.

Je harde schijf reorganiseren met GParted software

Dat is het voornaamste doel van dit programma. Dat kun je volbrengen vanwege de vele opties. Met dit programma kun je partities op de harde schijf creëren, verwijderen, formatteren, verkleinen en vergroten, verplaatsen, controleren en kopiëren. Oftewel je kunt de harde schijf zo inrichten zoals jij het wil. Het team achter deze software heeft erg de focus gelegd op gebruiksvriendelijkheid. De grafische interface moet zo eenvoudig mogelijk zijn zodat vrijwel iedereen gebruik kan maken van de GParted download. Er zijn ook GParted live versies beschikbaar, voor Debian en andere Linuxdistributies. GParted is overigens te gebruiken in het Nederlands.

De GParted software kan worden gebruikt op 32 bits en 64 bits systemen op x86- en x86-64-computers. Op Linux is het altijd mogelijk. Wil je via Windows of Mac OS X gebruik maken van de software kan dat ook. Dan moet je jouw pc of Mac opstarten vanaf GParted-Live cd of usb-stick. Om de GParted gratis download volledig te kunnen gebruiken is minimaal 256 MB RAM nodig.GParted gratis downloaden via Downen

Als aanbieder van sterke en krachtige gratis software programma’s zijn we blij dat ook GParted is toegevoegd aan ons aanbod. De focus ligt heel erg op gebruiksvriendelijkheid en dat is terug te zien in het programma. De overzichtelijke interface maakt het voor vrijwel iedereen mogelijk om GParted te gebruiken. Met dit programma kun je partities op de harde schijf creeeren, verwijderen, formatteren, verkleinen en vergroten, verplaatsen, controleren en kopiëren. Wil je het programma gebruiken via Windows of Mac? Dan moet je jouw pc of Mac opstarten vanaf GParted-Live cd of usb-stick. Ben je na het lezen van deze pagina volledig overtuigd en wil je gebruik maken van GParted? Klik dan bovenaan deze pagina op de ‘download’ button.

Kijk ook gerust verder tussen onze andere gratis besturingssysteem software.