VirtualBox

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Gratis VirtualBox download

De VirtualBox software geeft je de mogelijkheid om besturingssystemen te draaien binnen een ander besturingssysteem. De naam van de software zegt het al, maar dit gebeurt op basis van virtualisatie. Deze gratis VirtualBox download is geschikt voor Windows, MacOS, Linux, OS/2, Solaris en Unix en is te gebruiken in verschillende talen. De ontwikkeling en het beheer van dit programma is in handen van Oracle. Heb je interesse in dit programma en wil je er meer over weten? Dan ben je bij Downen op het juiste adres. Na het lezen van deze pagina weet je alles wat je nodig hebt om met de VirtualBox software aan de slag te kunnen gaan.

Een uiterst sterk virtualisatiesoftwarepakket

De VirtualBox software gaat als volgt in zijn werking. Je installeert het op een bestaand besturingssysteem. Vervolgens is het met de software mogelijk om binnen deze omgeving een ander besturingssysteem te installeren. Nadat je dit hebt gedaan kun je dus binnen een ander besturingssysteem gebruik maken van een zogeheten ”gastbesturingssysteem”. De ondersteunde host-besturingssystemen zijn Windows, Linux, Solaris, MacOS en OS/2. De ”gastbesturingssystemen” die je kunt gebruiken zijn DragonFlyBSD, OpenBSD, FreeBSD, Linux, OS/2 Warp, Windows, Netware, QNX, MS-DOS en Solaris. Het programma is dus super handig als je bijvoorbeeld Windows gebruikt maar ook benieuwd bent naar andere systemen. Je kunt ze na VirtualBox gratis downloaden namelijk gewoon uitproberen. Onthoudt dat onder Linux meerdere besturingssystemen vallen. Denk aan Ubuntu, Linux Mint, Fedora et cetera.VirtualBox gratis downloaden via Downen

Wij van Downen zijn zelf razend enthousiast over de VirtualBox software. Vandaar dat we erg blij zijn dat we het zelf gratis kunnen aanbieden. Download VirtualBox gratis en krijg toegang tot een virtualisatiesoftwarepakket met opties naar vele besturingssystemen. Windows, MacOS, Linux, Solaris en OS/2 worden ondersteund als ‘host’ besturingssystemen. De ”gastbesturingssystemen” die je kunt gebruiken zijn DragonFlyBSD, OpenBSD, FreeBSD, Linux, OS/2 Warp, Windows, Netware, QNX, MS-DOS en Solaris. Wil je VirtualBox gratis downloaden? Klik dan bovenaan deze pagina op de ‘download’ button en selecteer vervolgens de download voor het besturingssysteem wat jij gebruikt.