Google Earth

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Google Earth download

Met de Gratis Google Earth download kan je vrijwel elke geografische plek op de wereld en daarbuiten opzoeken. Aan de hand van satelliet- en luchtfoto’s bezoek je een grote diversiteit aan plekken van heel dichtbij. Gratis Google Earth downloaden kun je ook als routeplannen gebruiken of voor het opzoeken van lokale diensten zoals een restaurant of een ziekenhuis.
Gratis Google Earth downloaden

Zou jij ook alle plekken op de aarde wel eens willen zien? Of misschien zelfs eens een kijkje willen nemen in ons sterrenstelsel of op de zeebodem? Je kunt bij Downen gratis Google Earth downloaden, en geen enkele plek op aarde of daarbuiten zal nog geheimen voor jou hebben. Maar deze educatieve software kan nog meer. Zo kun je informatie met andere gebruikers uitwisselen. Laat je favoriete plekjes, wandelroutes of fietsroutes aan anderen zien. Heb je een bepaalde bestemming in gedachte? Door middel van Street View kan je de desbetreffende bestemming bekijken en er doorheen ‘wandelen’. Door de vele foto’s lijkt het net alsof je echt op deze plek bent en kan je alvast een indruk verkrijgen.

Met de software kun je in en uitzoomen, kaarten roteren, routes maken, bladwijzers toevoegen, afstanden berekenen en afbeeldingen opslaan. Druk op de gratis Google Earth download button en start je eigen reis om de aarde!

Dit programma biedt de beste mogelijkheden om de aarde, maar ook de maan, Mars, de zeebodem en het heelal te ontdekken. Onder andere doordat de software beschikt over een krachtige zoekmachine, veel informatie en een bediening die intuïtief is. Maak jouw reis om de aarde nu ook zelf! Bij Downen kan je direct gratis Google Earth downloaden. De software is zowel beschikbaar voor besturingssystemen van Windows als van Mac.