IrfanView

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

IrfanView download

Met dit uitgebreide programma kun je gemakkelijk al je foto’s bewerken en beheren. Door deze combinatie wordt het programma vaak gebruikt bij cursussen in fotobewerking. Maar wat kan dit gratis foto bewerken programma precies? Voorbeelden van functies waarover deze software beschikt zijn dat het mogelijk is om een filter over je foto te plaatsen, een foto te verzachten of te verscherpen en ook te corrigeren met de kleurcorrectie. Maar het biedt meer. Je kunt met dit programma al je foto’s afpelen door middel van een slideshow. Het is ook mogelijk om je foto’s direct te mailen naar al je contacten. Bovendien is er de mogelijkheid om foto’s naar verschillende typen bestandsformaten te converteren, screenshots te maken, video’s af te spelen en nog veel meer. Kortom, dit programma heeft veel verschillende functies. Deze gratis grafische software is erg gebruiksvriendelijk voor het bewerken en beheren van al je afbeeldingen.
De IrfanView Nederlands versie verkrijgen

Download IrfanView Nederlands versie is zeker beschikbaar maar nooit direct. Het verkrijgen van een Nederlandse versie doe je door naast het installeren van deze software een taalbestand te downloaden en te installeren in het programma. Het programma is ook steeds verder uit te breiden door middel van plug-ins. Bij Downen bieden we het taalbestand gratis aan zodat je ook een Nederlandstalige versie als IrfanView download verkrijgt. Download IrfanView Nederlands bij Downen en je hebt snel en direct deze super handige en gebruiksvriendelijke software op je computer staan.

De IrfanView download en het taalbestand kun je verkrijgen door op bovenstaande button te klikken. Een IrfanView download is hierdoor eenvoudig verkrijgbaar. Zo heb je snel deze gemakkelijke software waarmee je direct handige aanpassingen maakt aan je foto’s en deze ook goed kunt beheren. Een ander voordeel is dat de software snel is en zeer weinig geheugen gebruikt. Dit programma is beschikbaar voor het Windows besturingssysteem. Uiteraard beschikken we over nog meer software waarmee je kunt bewerken. Kijk gerust of andere software beter past bij je eisen, of dat deze misschien een aanvulling kan zijn bij dit programma.