Photoscape

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Photoscape free download

Met het programma Photo Scape beschik je over een all-in-one software voor het bewerken van foto’s en afbeeldingen. Ervaring met foto bewerking of niet, met deze software kan iedereen foto’s en afbeeldingen helemaal naar wens bewerken. Photo Scape is zeer gemakkelijk te gebruiken, daarnaast heeft het programma een aantal leuke functies. De belangrijkste functies van het programma zijn:

– Image viewer
– Rode ogen verwijderen
– Contrast en belichting wijzigen
– Kleuren wijzigen
– Een bewerking bij meerdere foto’s tegelijkertijd uitvoeren (de functie ‘stapelwerk’)
– Spiegelen en draaien
– Bijsnijden
– Foto’s printen
– Afbeeldingen converteren
Photo scape, gratis Photoscape downloaden

Een leuk en niet te vergeten extraatje is dat Photo Scape een animatie- en collagefunctie bevat. Deze functie is zeer uitgebreid en je kunt hiermee op eenvoudige wijze een dia-show maken van al jouw afbeeldingen en foto’s. Kortom, genoeg redenen om dit programma ook op jouw computer te installeren.

Zoals je ziet heeft dit gebruiksvriendelijke programma genoeg voordelige functies. Het is dan ook niet voor niets dat het het alternatief van Adobe Photoshop wordt genoemd. Het is dus helemaal niet nodig om een duur programma aan te schaffen om de perfecte afbeeldingen of foto’s te creëren. Dit is een prima alternatief! En doordat alle functies overzichtelijk staan opgesteld op één scherm is het ook zeer gemakkelijk in gebruik. Je blijft werken in één scherm, waardoor alles ook heel overzichtelijk blijft. De Photoscape free download ondersteunt de formaten JPEG, GIF, PNG en RAW.

Bij Downen kun je gratis Photoscape downloaden. Vanaf nu kun je ook al jouw foto’s gemakkelijk en helemaal naar wens bewerken! De versies zijn beschikbaar voor verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7. Downloaden gaat gemakkelijk en snel door op bovenstaande ‘download’ button te klikken.