RealPlayer

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

RealPlayer download

Met de RealPlayer download, oftewel Realtimes, kun je audio en video bestanden afspelen. De media player is ontwikkeld door het bedrijf RealNetworks. Het programma speelt diverse multimedia formaten af zoals MP3, MPeG4, Quicktime en diverse versies van RealAudio en RealVideo codes. Daarnaast kun je met de gratis Real Player download een audio CD branden en deel je je media gemakkelijk en snel naar al jouw mobiele apparaten.
De kwaliteit van audio en video binnen het programma Realtimes is een van de belangrijkste pluspunten en is dan ook erg goed. Daarnaast kun je eenvoudig online video’s bekijken en in een handomdraai downloaden. Maar ook het delen van media via social media behoort tot de mogelijkheden. Doordat het programma gebruiksvriendelijk is kun je al je media gemakkelijk beheren. En doordat je je media gemakkelijk kunt delen met jouw mobiele apparaten heb je altijd en heel gemakkelijk toegang tot al jouw muziek en video’s.

Daarnaast is het ontzettend makkelijk om afspeellijsten te maken en te bewerken en ook het branden van cd’s brengt geen problemen met zich mee. Dit alles kost zeer weinig tijd en moeite. Dit programma is dus in eerste instantie bedoelt voor het afspelen van videobestanden. Maar Realtimes kan veel en veel meer! Met de gratis Real Player download kun je namelijk ook video’s downloaden van verschillende websites zoals YouTube.

Hoe verkrijg je dit handige programma?

Wil je ook urenlang muziek luisteren en video’s bekijken op elke computer of mobiel apparaat? Dan is het programma Realtimes echt iets voor jou. De RealPlayer download is beschikbaar op deze website. Wanneer je op bovenstaande groene button klikt beschik jij snel over de gratis Real Player download. Ben je tevreden over de software? Laat al je reacties en verzoeken achter onder aan deze pagina.