Virtual DJ

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Virtual DJ download

Wil jij ook graag je eigen muziek mixen? Dat kan met de Virtual DJ download free! Met de Virtual DJ free download beschik je over een zeer uitgebreid programma waarmee je zelf muziek kunt mixen. Ook professionals maken gebruik van VirtualDJ. Voor privé gebruik kun je hier bij Downen de Virtual DJ free download verkrijgen, geheel gratis!

DJ’s gebruiken VirtualDJ om hun draaitafels en CD spelers te vervangen. Zo kunnen ze digitale muziek gebruiken in plaats van vinyl en CD’s. Je kunt je muziek mixen door het afspelen van twee of meerdere tracks op hetzelfde moment. Je kunt de snelheid aanpassen zodat het tempo met elkaar matcht. Verder bevat DJ Virtual een overvloed aan effecten die je kunt gebruiken. Ook kun je met DJ Virtual video of karaoke afspelen wanneer je je computer verbindt aan een projector of de schermen van de club. Eigenlijk alle reguliere features die je als DJ mag verwachten zijn terug te vinden in dit VirtualDJ. Perfect dus voor iedere DJ en iedereen die DJ zou willen worden en er professioneel mee aan de slag wil gaan.
Wat kan de Virtual DJ free download precies? Enkele voorbeelden van de features zijn:
– Gebruik maken van effecten en/of van een sampler
– Meerder nummers mixen met elkaar
– Je muziek scratchen of loops toevoegen
– Geluiden opnemen (bijvoorbeeld geluiden van een microfoon)

Wanneer je een professional wilt worden is de Virtual DJ download free ideaal. VirtualDJ is zeer populair en bevat geen freeware of spyware. Bij Downen bieden we de Virtual DJ download free, oftewel geheel gratis aan. Klik op bovenstaande ‘download’ button en ook jij kunt op professionele wijze aan de slag. DJ Virtual is direct verkrijgbaar. Wil je een reactie achterlaten over de download? Dat kan gemakkelijk onder aan deze pagina. Of vergelijk direct andere DJ programma gratis downloads op onze website.