Winamp

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Winamp download

Met deze populaire multimediaspeler kun je veel muziek en video formaten op je computer afspelen. Het programma is ontwikkeld door Nullsoft. Dit populaire en professionele programma kan zowel afspelen, branden en surfen. De Winamp download is een van de beroemdste mediaspelers die er te vinden zijn. Dit kom onder andere door de gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid. De mediaplayer kan namelijk bijna alle bestandsindelingen afspelen. De Winamp download is zowel geschikt voor het afspelen van audio als video bestanden.

De audiospeler is zeer uitgebreid met onder andere een playlist editor en een jukebox. Ook is er de mogelijkheid om radio te beluisteren via het internet. Het formaat of de bron van het bestand maakt niet zoveel uit. Of je nu muziek wilt afspelen van je iPod, op je pc of via online bronnen, het kan allemaal. Met de vele skins en plug-ins kun je veranderingen aanbrengen in het uiterlijk. Dit programma heeft bovendien een geïntegreerde browser. Wat kun je na Gratis Winamp downloaden nog meer:
– Het afspelen van video- en audioformaten en converteren tussen verschillende formaten.
– Je kunt plug-ins toevoegen zodat je altijd ondersteuning kunt vinden voor het afspelen van een bepaald bestand en zodat je functies kunt uitbreiden.
– Cd’s kunnen met dit programma gebrand worden.
– Dit programma bevat een equalizer.
– Een mediabibliotheek met honderden video- en muziekstreams. Via internet kun je toegang krijgen tot bepaalde media.
– Met de Medialibrary beheer je al je muziekbestanden. Ook kun je hiermee muziek en video zoeken en beoordelen.
– Rippen en branden van cd’s.
– Visuele effecten kunnen op het scherm worden getoond op de maat van de muziek.

Wil je ook beschikken over deze populaire en professionele multimediaspeler? Gratis Winamp downloaden kan direct bij Downen. Klik voor gratis Winamp downloaden op bovenstaande ‘download’ button.