Windows Media Player

Windows Media Player

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Windows media player download

Beschik jij al over een goed programma voor het afspelen van al jouw muziek en video’s? Met een Windows media player download beschik je over de populaire mediaspeler van Microsoft. Met dit programma kun je gemakkelijk al jouw audio en video bestanden afspelen. Daarnaast bevat het programma een mediabibliotheek waarin je je digitale mediaverzameling gemakkelijk kunt ordenen. Ook beschikt het programma over een functie om muziek of video op een cd/dvd te branden en muziek van een cd te rippen. Tot slot kun je ook digitale mediabestanden synchroniseren met een draagbaar apparaat en opzoek gaan naar digitale content bij online winkels.

Bij Downen kun je kiezen voor een Windows media player 12 download, deze is voor de Windows 7 en Windows 8.1. Uiteraard kun je ook een Windows media player downloaden die geschikt is voor andere besturingssystemen. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk. Een ander voordeel is dat je het programma kunt minimaliseren terwijl je je bestanden afspeelt. Dit is natuurlijk ontzettend handig wanneer je tegelijkertijd met andere taken bezig bent. Wanneer je kiest voor een Windows media player weet je zeker dat je over een programma beschikt dat doet wat het belooft. Hierdoor kun jij altijd genieten van jouw muziek en video’s. Kortom, genoeg redenen om dit programma ook te installeren op jouw computer. Dit doe je gratis en eenvoudig op deze website.
Windows media player downloaden? Windows media player 12 download!

Wil jij ook altijd en overal je eigen muziek kunnen luisteren en video’s kunnen bekijken? Dat kan gemakkelijk en snel! Klik op de bovenstaande ‘download’ button voor jouw eigen programma. Bij Downen bieden we software aan die geschikt is voor Windows 7 en 8. Daarnaast kun je bij Downen ook een mediaplayer downloaden voor Windows XP en Vista. Bij vragen of opmerkingen kun je eventueel even een reactie achterlaten.