VLC Player

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

VLC Player download

Ben je het ook zo zat om voor elk mediabestandsformaat een andere media player te downloaden? Dat hoeft vanaf nu niet meer met de VLC Player download! Wanneer je ervoor kiest om VLCplayer te downloaden, dan weet je zeker dat je over een media player beschikt die bijna alle mediabestandsformaten die op je computer aanwezig zijn kan afspelen. Dit is een groot voordeel aangezien het bij de meeste andere media spelers niet tot de mogelijkheden behoord! Dat betekent dat je geen irritaties meer ervaart, omdat je een bestandsformaat niet kunt openen. Met de download VLC Media Player versie kun je alle alledaagse audio- en videoformaten gemakkelijk en zonder problemen afspelen.
VLCplayer geeft jou de kans om films in HD af te spelen. Of je nu online beelden wilt streamen, DVD’s af wilt spelen of gedownloade films wilt bekijken, VLCmediaplayer kan het allemaal. Een ander groot voordeel van de download VLC Media Player versie is dat je niet allerlei sleutels of codes nodig hebt om bepaalde bestandsformaten te kunnen openen. Dit is vaak wel het geval bij andere soorten media spelers, hierdoor is VLC Media Player gebruiksvriendelijker. De meeste video- en audio formaten kunnen gewoon, zonder problemen worden geopend en worden afgespeeld. Verder kun je met VLCplayer ook bestanden in beeld en geluid converteren. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk. En ondanks dat het design er misschien erg eenvoudig uitziet, is VLCmediaplayer toch een heel uitgebreid programma. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor de VLC Player download.

Bij Downen kun je de download VLC Media Player versie verkrijgen. Dit doe je door op bovenstaande ‘download’ button te klikken. Dit is mogelijk voor verschillende versies van Windows en voor Mac. Daarnaast is de software ook beschikbaar voor de iPad. Tot slot kun je VLCmediaplayer ook downloaden voor je Apple of Android telefoon.