Miro

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Miro download

Miro software is een open source mediaspeler met zeer veel uitgebreide functies. De Miro download is beschikbaar voor ieder besturingssysteem. Door de vele functies is het een optimale mediaspeler die zowel audio- als videobestanden kan afspelen. Binnen het programma is het mogelijk om bestanden te downloaden. De converteerfunctie is een ideale optie binnen het programma. Deze functie maakt het mogelijk om de bestanden om te zetten in het geschikte bestandsformaat voor een specifiek afspeelapparaat. Echter is het niet nodig om vooraf uit te zoeken wat het geschikte bestandsformaat is. De audio converter functie binnen de Miro download geeft je de mogelijkheid om het apparaat te selecteren en dan converteert het programma dit automatisch naar het geschikte bestandsformaat.

Het programma leent zichzelf optimaal voor het downloaden van verschillende bestanden. Door het geïntegreerde BitTorrent programma is het een snelle manier van downloaden. Ook claimt het programma dat het een hoge downloadsnelheid heeft. Wanneer je bestanden gedownload hebt, dan is het mogelijk om deze te delen binnen je netwerk. Dit gebeurt via het Wifi netwerk in huis. Dit houdt in dat het mogelijk is om het nummer dat je beneden op je computer gedownload hebt, boven op je slaapkamer via je mobiele telefoon af te spelen.
Gratis Miro software downloaden

De Get Miro muziekspeler is van vele gemakken voorzien. In plaats van drie verschillende programma’s om muziek te downloaden, converteren en af te spelen heb je nu nog maar een programma nodig. GetMiro is een eenvoudig programma om je muziekbestanden te ordenen. De download van GetMiro is een programma dat je beslist een kans moet geven wanneer je op zoek bent naar een mediaspeler die drie programma’s in één heeft. Miro download je gratis op de website van Downen. De Miro software is voor ieder van de besturingssystemen beschikbaar. Zo kun je Get Miro eenvoudig downloaden voor onder andere de besturingssystemen van Windows, Mac en Ubuntu.