CDex

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Free CDex Download

Download CDex ripper om gemakkelijk voor al je muziekbestanden cd rippen mogelijk te maken. Het is een programma dat ontwikkelt is voor het rippen van al je audiobestanden tot een gebrande CD. Door de vele verschillende functies binnen de CDex download is het mogelijk om je gewenste cd helemaal te optimaliseren voor eigen gebruik. Je bepaalt zelf welke nummers in de gewenste volgorde op de cd komen te staan. Een van de vele functies binnen deze software is het converteren van alle audiobestanden die je hebt tot één soort audiobestand. Wanneer je de gedownloade nummers op een cd zet, bestaat de kans dat het volume waarin de nummers worden afgespeeld verschilt. Download CDex om van de functie gebruik te maken die ervoor zorgt dat alle nummers op de samengestelde cd hetzelfde geluidsniveau hebben. Deze functie wordt binnen het programma de normaliseer functie genoemd. De informatie van nummers is makkelijk op te halen vanuit de online bibliotheken.

Wanneer je de muziekbestanden hebt geript dan speelt het programma via de mediaspeler je geripte muziekbestanden af. Het betreft een snelle ripper die zeer makkelijk te gebruiken is. Verder ziet het programma er nog wel uit zoals vroeger. Aan de uitstraling van de software is namelijk weinig aandacht besteed. Door de verschillende taalpakketten die aangeboden worden is het mogelijk om de CDex download in het Nederlands te realiseren.
Download CDex ripper

Wil je nu ook gebruik gaan maken van deze makkelijk te gebruiken cd ripper. Download deze dan nu op de site van Downen. De snelle cd ripper is dan ook geschikt om vlug je muziek op één CD te zetten. Door de basic uitstraling van het programma werkt het snel en eenvoudig. Het programma wijst zichzelf en daarmee is het voor iedereen mogelijk om de free CDex download van Downen te gebruiken. De software voor dit programma is enkel geschikt voor het besturingssysteem van Windows.