MusicBee

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

MusicBee download

MusicBee is een programma dat speciaal is ontwikkeld om muziek mee af te spelen. De Musicbee download is makkelijk om te doen en in weinig stappen te realiseren. Het voordeel van dit programma is dat Music bee uitermate geschikt is om een grote muziekbibliotheek te maken en deze dan ook te beheren. Binnen dit programma download je ook de songteksten van de nummers die jij wilt afspelen.

Verder is het ook mogelijk om binnen de Musicbee download informatie op te vragen over de nummers die worden afgespeeld. Zo verkrijg je direct informatie over de artiest en het nummer dat je afspeelt. Daarbij is het ook handig dat je binnen het programma eenvoudig kunt sorteren op artiest, album of genre. Dat zorgt ervoor dat je eenvoudig al je favoriete muziekbestanden in een handomdraai kunt vinden. Ook kun je zelf informatie toevoegen aan de bestanden, zodat je de al beschikbare informatie verder kunt verrijken.

Wanneer een eigen afspeellijst is gecreëerd binnen de muziek bibliotheek is er ook een leuke functie die de Auto DJ heet. De Auto DJ in Musicbee zorgt ervoor dat wanneer je afspeellijst geen nummers meer over heeft deze automatisch wordt aangevuld. Verder zijn er ook geavanceerde tools waarmee de instellingen voor het afspelen van muziek kunnen worden gewijzigd. Een andere functie is de mogelijkheid om CD’s rippen toe te passen en vervolgens nummers digitaal op te slaan binnen het programma. Deze gratis muziekspeler kan op iedere Windows PC gedownload worden.
Download Music Bee voor Windows

Ben je ook overtuigd om de download Music bee voor Windows te starten? Dit is mogelijk op de website van Downen. Wat je moet doen is als volgt: klik op de groene “download” button hierboven. Voor de software van Musicbee is het Windows besturingssysteem vereist. Het programma is licht in gebruik, waardoor het niet veel ruimte op je PC zal opnemen. Daardoor werkt het programma razendsnel.