Clementine Music Player

Clementine Music Player

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Clementine Music Player is een muziekspeler voor op je pc. Dit is een uitgebreide muziekspeler die geschikt is voor de platformen van zowel Apple, Windows als Linux. De muziekspeler is gebaseerd op het programma Amarok. Download Clementine wanneer je zowel online als offline muziek wilt afspelen op een muziekspeler. Verder zijn er ook zeer veel functies die zorgen dat Clementine Music Player een zeer fijne muziekspeler is. Zo is er de mogelijkheid om onder andere Spotify, SoundCloud en Last.fm te gebruiken. Een andere speciale optie is de audio converter functionaliteit voor het veranderen van muziek bestandstypen.

Het creëren van afspeellijsten is gemakkelijk binnen dit programma. De afspeellijsten kunnen zelf samengesteld worden. De andere mogelijkheid is dat het programma dit zelf doet. Clementine Music Player doet dit op basis van de beoordelingen die je aan voorgaande nummers hebt gegeven. Het programma analyseert de beoordelingen en zoekt naar muziek die hier op lijkt. Vervolgens wordt er een afspeellijst van gemaakt. Ook de door jou meest afgespeelde nummers worden bijgehouden en vervolgens geïmplementeerd in afspeellijsten.

Een speciale functie die nog niet veel muziekspelers hebben, is de mogelijkheid als gebruiker muziek in de muziekbibliotheek te zetten vanuit online opslagplaatsen. Hierbij moet je denken aan muziek die je hebt opgeslagen in bijvoorbeeld Dropbox of iCloud. Deze functie kan fijn zijn wanneer je niet de ruimte hebt om muziek op je pc te bewaren en deze dus in een online opslagplaats zet, maar je toch graag deze muziek wilt blijven beluisteren.
Clementine Music Player download voor Windows, MacOS en Linux

Download Clementine Music Player gratis bij Downen.nl. Het is zeer gemakkelijk om dit programma te downloaden. Voor het downloaden van dit open source programma is een van de drie besturingssystemen vereist. De drie mogelijke besturingssystemen zijn: MacOS, Windows of Linux. Verder is de Clementine Music Player download een zeer gebruiksvriendelijke muziek player met opties die niet ieder concurrerend programma bezit. Het grootste voordeel binnen deze software is dat je de muziek niet op je computer zelf moet hebben staan, maar dit ook vanuit een van je online opslagplaatsen kunt bespelen.