CherryPlayer

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

CherryPlayer download

CherryPlayer is een multimediaspeler op het besturingssysteem van Microsoft Windows die vrijwel alle audio- en videobestanden afspeelt. De Cherry Player download geeft je de beschikking over een erg complete mediaspeler. Het is ook mogelijk om er YouTube video’s mee te bekijken. De Cherryplayer download is bovendien geschikt voor het afspelen van Twitch streams. Dit gaat gemakkelijk en is ook op een gebruiksvriendelijke manier te doen. Door het makkelijke gebruik van deze veelzijdige mediaspeler is het voor de gebruiker de ideale mediaspeler om hierop zijn of haar video’s te bekijken. De audio en radio mogelijkheden zijn ook zeer divers. Zo is het mogelijk om binnen Cherryplayer naar verschillende radiostations te luisteren. De radiostations kunnen geselecteerd worden om vervolgens te worden beluisterd. De Cherry Player download is daarmee voor vele een zeer gemakkelijk te gebruiken Mediaspeler.

Binnen Cherry player is het handig om muziek op te zoeken. Doordat de Cherryplayer download gebruik maakt van verschillende databases is het mogelijk om bijna alle muziek die op het internet te vinden is hier te beluisteren. Muziek van Soundcloud, 4shared en Vkontakte staan allemaal in deze databases. Deze nummers zijn makkelijk te vinden via een zoekmachine in de Cherry Mediaspeler. Een andere mogelijkheid is om je eigen muziek die al op je computer staat hierin af te spelen.
Cherry Player download voor Windows

Ben je ook overtuigd om de Cherrypayer te downloaden. Dit is gratis mogelijk op de website van Downen. Wat je moet doen is als volgt: klik op de groene “download” button hierboven. Voor de software van Cherry Player is wel het besturingssysteem van Windows vereist. Het is op dit moment nog niet mogelijk om de software op besturingssystemen als onder andere Mac en Linux te downloaden. Geen enkel probleem want binnen de media player software categorie op de website van Downen vind je eenvoudig een mediaspeler die wel geschikt is voor een ander besturingssysteem dan Windows.