Mixvibes

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Mixvibes Cross DJ download

De Mixvibes Cross DJ download is een prachtige software tool die je doet onderdompelen in de wereld van het creëren van je eigen muziek. Het is een van de pareltjes aan gratis DJ programma downloaden mogelijkheden op de website van Downen. Met de krachtige BPM detectie mogelijkheid is het namelijk een fluitje van een cent om meerdere tracks in elkaar over te laten lopen. Bovendien ondersteunt de Mixvibes Cross DJ download alle bekende muziek bestandsindelingen. Dat zorgt ervoor dat je ieder gewenst bestand op ieder gewenst moment kunt bewerken en afspelen.

Ook praktisch is dat de Mixvibes Cross DJ download een koppeling met iTunes ondersteunt. De iTunes support modus zorgt ervoor dat je eenvoudig bestanden kunt uitdelen tussen beide programma’s. Wil je bestanden mixen dan zet je deze in de Mix Vibes omgeving. Ben je tevreden over je gemixte muziek dan plaats je deze standaard in iTunes en kun je ze afspelen wanneer je wilt.

Uiteraard beschikt de Mixvibes Cross DJ download ook over ingebouwde effecten. Met de ingebouwde effecten kun je bestaande muziekbestanden verrijken en helemaal eigen maken. Bovendien kun je loops maken, frequenties filteren, scratchen en meer. Niet alle functionaliteiten zijn beschikbaar gesteld in de gratis Mixvibes Cross DJ download. Mocht je tegen bepaalde grenzen aanlopen, dan kun je op ieder moment voor een beperkt bedrag eenvoudig upgraden naar een betaalde versie. Lees daarover verder meer.
Mixvibes download voor alle besturingssystemen

De Mixvibes download is beschikbaar als software en app. Dit zorgt ervoor dat de Mix Vibes Cross DJ download zowel op Windows als op Mac perfect draait en dat het ook als iOS en Android app beschikbaar is. Op dit moment zijn drie typen Mix Vibes Cross DJ downloads beschikbaar. Allereerst is een gratis versie beschikbaar die je eenvoudig kunt downloaden op de website van Downen. Mocht je meer functionaliteiten wensen als onder andere meer audio/video effecten, decks en de ondersteuning van bestandsindelingen dan zijn er twee betaalde versies. Deze worden ook wel de ‘Cross DJ’ en ‘Cross’ versies genoemd. De prijzen zijn gelukkig niet hoog, waardoor je altijd op ieder gewenst moment kunt overstappen op een betaalde variant. Ontdek echter eerst de gratis Mix Vibes Cross DJ download om de kracht van deze DJ tool te ervaren!