GoPro Quik

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

GoPro Quik download

GoPro Quik download is video software die in eerste instantie is geproduceerd voor het bewerken van video’s die gemaakt zijn met een GoPro. Het is wel mogelijk om met dit programma ook video’s te bewerken die met een ander soort camera zijn gemaakt. Download Quik gratis met de laatste software die is geoptimaliseerd om van ruwe beelden de perfecte bewerkte video te maken. Binnen het programma is het ook mogelijk om muziek achter de beelden te zetten. De muziek zal dan direct gesynchroniseerd worden met de video. Dit houdt in dat de muziek zo veel mogelijk gelijk loopt met de beelden van de video. Het gebruik van een time lapse video is makkelijk te bewerken.

Het is een snel en makkelijk programma om te gebruiken. Door de niet al te vele opties die binnen het programma aanwezig zijn is het voor iedereen een handig programma om te gebruiken. Doordat alle functies gebruikt kunnen worden binnen enkele muisklikken is het bewerken snel gerealiseerd. Wanneer je GoPro gelinkt is met de Quik download dan importeert het programma automatisch de video’s die je gemaakt hebt met je camera. Dit heeft als voordeel dat je direct aan de slag kunt met het bewerken van je video’s. Door het standaard afspeelscherm dat je te zien krijgt kun je continu kijken hoe dat je bewerkingen er uiteindelijk uit komen te zien. Ook je eventueel gemaakte fouten herken je direct. De GoPro Quik download is beschikbaar voor de besturingssystemen van Apple en Windows.
Download Quik Gratis

Wil je Quik gratis gebruiken om al je video’s te bewerken dan is deze makkelijk te downloaden op de website van Downen. Quik download je wanneer je makkelijk en snel de gemaakte video’s wil bewerken. Het invoegen van time laps video’s en het zetten van muziek achter de video’s wordt zo zeer gemakkelijk. Met enkele muisklikken kom je in dit programma dus al heel ver.