Lightworks

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Lightworks download gratis

Lightworks download gratis is videobewerkingssoftware voor het kopiëren en plakken van beeldmateriaal tot een eigen video. In deze professionele software is het echter wel van belang dat je enige kennis hebt in het bewerken van video’s. Het is dan ook lastig om het programma te gebruiken wanneer je nog geen voorkennis hebt. In de Lightworks download gratis versie zijn dan ook ontzettend veel opties opgenomen die je terug vindt in programma’s die bij een bioscoop gebruikt worden. Verder is de interface van het programma overzichtelijk ingedeeld waardoor de functies die beschikbaar zijn makkelijk terug te vinden zijn. Alle functies zijn verdeeld in verschillenden menu’s. Ook wordt er bij een aanpassing een preview vertoond zodat je direct ziet of het juist is.

Lightworks download gratis versie is een programma dat al vaker is gebruikt voor de productie van Hollywood films. Op dit moment is het programma nog niet beschikbaar als een open source programma. Daarentegen is het in de toekomst wel de bedoeling dat dit gaat gebeuren. Zo kun je als gebruiker aanpassingen in het programma maken zodat het naar eigen wens geoptimaliseerd wordt. Wanneer je dit programma onder de knie krijgt dan maak je ook steeds sneller gebruik van de vele functies. In het begin was de Lightworks download gratis versie alleen beschikbaar voor Windows. Dit is nu niet meer het geval aangezien de software vanaf 2014 ook beschikbaar is voor alle overige populaire besturingssystemen, zoals Mac en Linux.
Lightworks free download versie

Lightworks free download versie is voor iedereen die al enige kennis heeft met het bewerken van video’s. Zonder deze ervaring is het lastig om met dit programma te werken. Verder bevat het veel verschillende opties die eenvoudig terug te vinden zijn. De fijne interface zorgt voor een overzichtelijk gebruik zonder lang zoeken naar de juist functie. Lightworks free download versie is beschikbaar op de website van Downen!