Windows Movie Maker

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Windows Movie Maker download gratis

Windows Movie Maker download gratis is een van de meest bekende gratis videobewerkingssoftware die er is voor op de computer. Het is een softwareprogramma die het mogelijk maakt om verschillende videofragmenten aan elkaar te plakken om deze vervolgens met effecten tot een filmpje samen te voegen. De software is dan ook zeer geschikt voor de beginnende gebruiker. Windows Movie Maker download gratis ziet er eenvoudig uit zodat het overzichtelijk en makkelijk in gebruik blijft. Het lijkt dan ook veel op de reeds bekende producten van Microsoft. Degene die met deze producten kan werken heeft dan ook weinig moeite om met de software van Movie Maker Windows om te gaan.

De verschillende effecten die je kunt gebruiken zijn zeer divers. Van de verschillende overgangen tot aan de gekleurde tekst, je kunt het allemaal toepassen. Het is makkelijk in te voegen omdat je boven in het scherm ongeveer dezelfde pictogrammen vindt als in PowerPoint. Verder is er in de interface van Movie Maker Windows ook een preview scherm aanwezig. Op dit scherm zijn direct alle gemaakte aanpassingen te zien.

Het toevoegen van muziek is ook zeer gemakkelijk te doen. Hiervoor is een speciaal gedeelte binnen Windows Movie Maker download gratis beschikbaar. Je krijgt een pop-up scherm te zien waarin je het muziekbestand kunt selecteren. Vervolgens druk je op invoegen en de muziek komt tussen de filmpjes te staan. Nu is het een kwestie van slepen naar het juiste moment in de film. Tot slot is er ook de functie voor aftiteling. In deze functie is het mogelijk om je eigen aftiteling van de film op professionele wijze te creëren.
Movie Maker Windows gratis downloaden

Movie Maker Windows gratis downloaden doe je wanneer er een filmpje aan elkaar gemonteerd moet worden. Het is een eenvoudig programma dat is voorzien van de benodigde functies. Ook zijn er veel verschillende effecten beschikbaar zodat je helemaal in staat bent om je filmpje eigen te maken. Wil je ook aan de slag met het maken van eigen filmpjes? Windows Movie Maker gratis downloaden is direct beschikbaar op de website van Downen!