OpenShot Video Editor

OpenShot Video Editor

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

OpenShot Video Editor download

OpenShot Video Editor download is een gratis videobewerkingsprogramma dat eerst alleen beschikbaar was voor Linux. Tegenwoordig is de software ook beschikbaar voor Windows en Mac OS. Dit is een erg goede zaak natuurlijk, aangezien de meeste mensen gebruik maken van Windows. Oorspronkelijk was de OpenShot Video Editor download dus echter specifiek ontwikkeld voor Linux. Het werd in 2008 geschreven en is open-source. Je kunt het programma dus gratis bewerken, indien je voldoet aan bepaalde voorwaarden van de GNU General Public License.
 

Open Shot Video Editor in de praktijk

In de OpenShot Video Editor heb je een breed scala aan verschillende functies tot je beschikking. Zo kun je gemakkelijk sjablonen gebruiken voor titels en eenvoudig video’s vanuit een bestandenmanager naar OpenShot Video Editor slepen. Verder biedt het programma een makkelijke manier om je video’s bij te knippen, wat erg handig is als je bepaalde delen die opgenomen zijn niet in je video wilt hebben.

Er zijn ook vele video-effecten beschikbaar in de OpenShot Video Editor download. Je kunt achtergronden verwijderen in je video’s, kleuren vervangen, de helderheid aanpassen, en meer. Als je 3D animaties wil toevoegen aan je video’s dan is dat ook geen enkel probleem met de Open Shot Video Editor. Objecten laten stuiteren, laten vervagen, of laten vliegen; het is allemaal mogelijk. De software is in meer dan 70 talen te gebruiken en je kunt heel simpel video’s in slow motion afspelen of juist versnellen.

 

De Open Shot Video Editor gratis downloaden doe je wanneer je vele verschillende mogelijkheden wilt hebben bij het bewerken van een video. Het programma is erg eenvoudig in gebruik, dus laat je niet afschrikken door die vele functies. Wil je zelf aan de slag met het maken van filmpjes? De OpenShot Video Editor download is gratis beschikbaar op de website van Downen!