ImgBurn

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

ImgBurn download gratis

ImgBurn download gratis verkrijgen bij Downen doe je heel snel en eenvoudig. Het is een ideaal programma voor als je CD’s of DVD’s wilt branden. Het programma installeren doe je in principe in het Engels. Echter kun je gewoon een Nederlands taalpakket downloaden. Het bestand hiervoor zet je simpelweg in een taalmapje en dan heb je een gratis ImgBurn download Nederlands versie tot je beschikking. De software is ontwikkeld door Lightning UK en volledig geschreven in C++. Het is beschikbaar voor Windows en (met een omweg) voor Unix-achtige systemen. Je kunt het programma installeren als je ongeveer 1.8 MB vrij hebt op je computer, dus het is gelukkig een erg licht programma! Je houdt genoeg ruimte op je PC over voor andere software.
Gratis ImgBurn download Nederlands versie verkrijgen

Klik simpelweg bovenaan op deze pagina op de ‘download’ knop en je zult de ImgBurn download gratis kunnen verkrijgen. Nadat je dit gedaan hebt kun je verschillende dingen met de software doen. Natuurlijk is het mogelijk om CD’s en DVD’s te branden, maar je kunt ook Blu-ray video discs schrijven. In het begin kon je met de gratis ImgBurn download Nederlands versie alleen CD, DVD en Blu-ray afbeeldingen opnemen. Vanaf versie 2.0 is het echter gelukkig mogelijk om bestanden direct naar een schijf te branden. Vanaf versie 2.4 worden CUE bestanden ook ondersteund als je de ImgBurn download gratis geïnstalleerd hebt.

Je kunt ook de functie “image queue” gebruiken om bestanden in een wachtrij te zetten. Zo hoef je zelf niet veel moeite te doen om meerdere verschillende bestanden te branden en kun je je ondertussen met andere dingen bezighouden. Wat ook erg handig kan zijn is het feit dat je je mediabestanden gelijk kunt testen met de software. Zo kun je de kwaliteit van wat er gebrand wordt door de gratis ImgBurn Nederlands versie makkelijk in de gaten houden.

Toch op zoek naar andere video software? Downen heeft een uitgebreid aanbod van geweldige programma’s, dus zoek gerust nog wat verder!