Format Factory

Download

  • Beschrijving
  • Beoordelingen (0)

Softwarebeschrijving

Format Factory download Nederlands versie

Met de Format Factory download Nederlands versie wordt het erg gemakkelijk om het rippen van CD’s en DVD’s mogelijk te maken. Bovendien kun je met de software mediabestanden converteren. Dit is mogelijk met alle belangrijke bestandsformaten, zoals MP4, MPEG, MP3, WAV en JPG. Het is dus deels een audio converter, net als andere programma’s die aangeboden worden op Downen. Met de Format Factory download Nederlands versie kun je DVD’s omzetten in videobestanden en CD’s omzetten in audiobestanden.

Helaas is de software er alleen voor Windows. Als je Linux of Mac OS als besturingssysteem hebt, zul je dus op zoek moeten gaan naar een ander geschikt programma. De ontwikkelaar van de Format Factory download is Chen Jun Hao en het is beschikbaar in 66 verschillende talen. Als je hulp nodig hebt bij het installeren van het programma of iets dergelijks, kun je dus helaas niet bij een bedrijf terecht. Gelukkig zal dit ook waarschijnlijk niet nodig zijn. Let er wel op bij het installeren dat je niet per ongeluk een ongewenste taakbalk mee-installeert. De Format Factory download Nederlands versie wordt ook ondersteund door advertenties. Hierdoor heb je echter wel een gratis programma tot je beschikking.
Download Format Factory gratis bij Downen

Wil je ook gebruik gaan maken van deze geweldige software om CD’s en DVD’s te rippen en mediabestanden te converteren? Download Format Factory gratis op de site van Downen en je kunt ermee aan de slag! Klik simpelweg bovenaan deze pagina op de ‘download’ button. Het programma is erg eenvoudig te gebruiken en het is daardoor voor iedereen mogelijk om te werken met de software. Een groot pluspunt is dat je niet meer verschillende programma’s nodig hebt om verschillende bestandsformaten te converteren. Download Format Factory gratis en dit kan voor alle belangrijke bestandsformaten binnen één programma. Het is bovendien mogelijk om video- en audiobestanden samen te voegen. Dit wordt “muxen” genoemd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Format Factory” te beoordelen