Kodi

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Kodi download

Kodi is open source media player software die voor iedereen toegankelijk is. Voorheen heette het XBMC. Het is een mediaspeler waar je muziek- en videobestanden mee kunt afspelen. De Kodi Nederlands software is ontzettend uitgebreid en kent vele mogelijkheden. Het belangrijkste zijn de vele add-ons. Ook deze zullen we in het verloop van deze pagina bespreken. Ben je geïnteresseerd en wil je Kodi installeren? Lees dan gerust verder en win alle informatie in die je nodig hebt.

Zelf invulling geven

Het mooie aan de gratis Kodi software is dat hij eigenlijk helemaal leeg is. Het is de bedoeling dat je zelf muziek of video’s toevoegt. Je kunt er ook zelf invulling aan geven door zogeheten add-ons. Dit zijn toevoegingen die jou via een internetverbinding muziek, video of informatie geven. Deze kun je koppelen aan je software. Add-ons worden gemaakt door programmeurs die dit gratis en vrijwillig aanbieden en onderhouden, dus niet door de software zelf. Bekende voorbeelden van add-ons zijn RTL XL en Uitzending Gemist. Hier kun je dus via de Kodi Nederlands software gebruik van maken. Andere voorbeelden zijn Dumpert, YouTube, Deezer en nog veel meer. Tot slot wordt het programma ook vaak gebruikt voor het live kijken van tv of het opnemen van programma’s.  Hiervoor moet je wel beschikken over een speciale tv-kaart of usb-dvd-adapter.

Kodi installeren is voor iedereen mogelijk. Windows, Linux, Mac, iOS en Android worden allemaal ondersteund. Het programma is gebruiksvriendelijk en ook beginners zullen snel hun weg vinden.Gratis Kodi Nederlands versie

De Gratis Kodi download geeft je een uitgebreide mediaspeler die je helemaal naar eigen wens kunt invullen. Je kunt de muziek- en videobestanden afspelen die je zelf wilt. Maak gebruik van de vele add-ons die dit programma ondersteunt. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor Windows, Linux, Mac, iOS en Android. Ben je na het bekijken van deze pagina helemaal enthousiast geworden en overtuigd? Dan kun je Kodi installeren door bovenaan de pagina op de ‘download’ knop te klikken. Vervolgens kom je op een pagina waar je een klein stukje naar onder moet scrollen. Daar kun je dan de download aanklikken van het systeem dat jij gebruikt.