HandBrake

HandBrake

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

HandBrake DVD rip

HandBrake is een open source video transcoder die video converteert naar vrijwel ieder modern bestandstype. Bovendien is de HandBrake DVD rip software voor ieder van de platformen (waaronder Windows, Mac en Linux) beschikbaar. In een handomdraai download je de HandBrake Mac of Windows versie op Downen om vervolgens net zo snel je gewenste video te converteren. Denk bijvoorbeeld aan het omzetten van DVD of blu-ray bestanden naar mpeg4-formaat, zodat je op reis kunt genieten van al je favoriete video’s. De video’s die je converteert naar het gewenste bestandstype kun je vervolgens eenvoudig afspelen op ieder gewenst apparaat en besturingssysteem, van mobiele telefoon tot tablet, van iPhone tot Android.
Opties binnen de HandBrake DVD rip software

Wanneer je aan de slag gaat met de HandBrake DVD rip software kies je als eerste een profiel dat overeenkomt met het apparaat waarvoor je de video converteert. Omdat het programma veel ingebouwde settings beschikbaar heeft kun je snel met de meest geoptimaliseerde configuraties video’s converteren. Een belangrijke andere feature is dat het programma geschikt is voor ieder bekend en veelgebruikt multimedia bestandsformaat (als input). Bovendien kun je een video naar vrijwel iedere gewenste output (als bestandsformaat) converteren. Denk aan veelgebruikte bestandsformaten als .mp4, .mkv, mpeg4, en nog veel meer.

Naast eerder genoemde opties zijn er nog veel meer functionaliteiten te ontdekken in de HandBrake rip DVD software. Je kunt bijvoorbeeld nog in video’s bepaalde hoofdstukken/delen markeren, worden VFR en CFR ook ondersteund, worden diverse kwaliteit video filters toegepast én kun je tijdens het conversieproces eenvoudig een preview van je video zien.

Download HandBrake Mac of Windows versie

Ben je overtuigd geraakt van dit prachtige programma? Download dan direct de HandBrake Mac of Windows versie door bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Vergeet ook zeker niet een beoordeling achter te laten om andere gebruikers van Downen te helpen in de zoektocht naar geschikte DVD rippen software.