Exact Audio Copy

Exact Audio Copy

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

EAC download

Deze EAC software is een zogenaamde CD rippen tool voor audio cd’s met behulp van standaard cd-rom en DVD-rom stations. Volgens de ontwikkelaars is het de cd ripper met de beste geluidskwaliteit van alle rippers. Daarmee beweren ze dus dat het beter is dan bij programma’s als Format Factory, Deamon Tools en Alcohol 120. Wij van Downen zijn blij dat we je deze super toffe EAC download gratis kunnen aanbieden. Heb je interesse in het programma? Lees dan gerust verder en ontdek alle belangrijke informatie zodat je weet met wat voor programma je aan de slag gaat.

De CD ripper met de beste geluidskwaliteit ter wereld

Je maakt natuurlijk niet alleen gebruik van deze software omdat het de beste geluidskwaliteit heeft. De gratis EAC software beschikt over meerdere uitstekende functies en mogelijkheden. Zo werkt het programma met een techniek genaamd AccurateRip, die audio-cd’s bijna perfect leest. Als er dan alsnog fouten zijn die niet kunnen worden gecorrigeerd, geeft het programma aan op welk tijdstip de mogelijke fout terugkomt. Dan weet je dus waar je op moet letten. Met deze EAC download kun je rippen naar mp3, wav, wma, flac en ogg. Voor wav heeft het programma een speciale wav-editor om de bestanden te kunnen bewerken. Ook kun je goede kwaliteit audio-cd’s branden. Dat het programma veel opties heeft brengt voor- en nadelen met zich mee. Zo haalt het de gebruiksvriendelijkheid iets naar beneden, maar kunnen vooral gevorderden gebruikers wel genieten van vele extra’s.Gratis EAC software downloaden via Downen

De gratis EAC download geeft je een uitstekende cd ripper met de beste geluidskwaliteit. Het programma beschikt over vele functies, waardoor het als beginner wel eens lastig kan zijn om alles te vinden. Weet wel dat als je je weg hebt gevonden in het programma, je geniet van vele extra’s ten opzichte van andere cd rippers. De EAC software downloaden kan alleen voor het besturingssysteem van Windows. Wil jij ook zo graag gebruik maken van dit programma? Download de software dan direct door bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.

Wil je toch geen gebruik maken van het programma? Of kan het niet vanwege je besturingssysteem? Bekijk dan gerust de andere gratis cd rippers die te verkrijgen zijn bij Downen!