CDBurnerXP

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

CDBurnerXP download

Met de gratis CDBurnerXP Nederlands versie kun je CD’s en DVD’s branden, inclusief Blu-Ray en HD-DVD’s. Eveneens heb je de mogelijkheid om ISO’s te branden en te maken. Wij van Downen bieden enkel software aan waar je kosteloos gebruik van kunt maken, dus dat geldt ook voor de CDBurnerXP download. Ben je geïnteresseerd in dit programma? Dan kun je op deze pagina alles vinden wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het programma.

Een DVD en CD brander die vele bestandstypen ondersteunt

Het programma bestaat al sinds 2000 en is geschikt voor Windows. Tegenwoordig werkt ook CDBurnerXP Windows 10 uitstekend. Gebruikers van bijvoorbeeld Mac of Linux besturingssystemen kunnen helaas nog geen gebruik maken van de CDBurnerXP software. Verder is het zeer positief dat het programma de laatste jaren flink in ontwikkeling is geweest. Dat betekend dat het nog zeer serieus wordt genomen door de makers. Zo is er de mogelijkheid bijgekomen dat je afbeeldingen kunt branden tot Blu-Ray en is de interface tegenwoordig te gebruiken in het Nederlands. Heb je een bestand gedownload met de bestandsextensie BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG of PDI? Dan kan de gratis CDBurnerXP Nederlands versie deze branden tot CD, DVD, HD-DVD of Blu-ray. Tot slot kun je ook audio CD’s branden en DVD’s maken met VIDEO_TS.

Dit programma bevat dus zoveel voordelen dat het zeker geschikt is als CD en DVD brander. Voor mensen die toch op zoek zijn naar iets anders hebben wij nog verschillende andere gratis DVD branden en CD branden software beschikbaar. Daar vind je andere goede software terug zoals ImgBurn, PowerISO en Nero.

 Installeer de gratis CDBurnerXP Nederlands versie

De gratis CDBurnerXP software is zeer handig en gebruiksvriendelijk voor het branden van DVD en CD. Geniet van een aantal uitstekend werkende functies waarmee je vele bestandstypen kunt branden tot CD of DVD. CDBurnerXP gratis downloaden kan alleen voor het besturingssysteem van Windows. De CDBurnerXP Windows 10 versie werkt dus ook prima. Wil jij ook zo graag gebruik maken van dit programma? Download de software dan direct door bovenaan de pagina op de ‘download’ button te klikken.