iTunes

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

iTunes download

Wie kent het niet? Als we het hebben over dé beheerder voor al je films en muziek hebben we het natuurlijk over een iTunes download! Met dit programma beschik je over een audio en video speler, updater en winkel in één. Het programma is geschikt voor Mac en iOS maar ook werkt het prima voor alle Windows besturingssystemen.

Bij Downen is iTunes downloaden helemaal gratis. Met dit programma kun je gemakkelijk je muziek sorteren (of laten sorteren) bijvoorbeeld per album, waar dan een mooie cover bij wordt geplaatst. Muziek wordt in rubrieken gerangschikt op artiest, genre, album en favorieten. Zo kun je gemakkelijk en snel bij de muziek die jij op dat moment wilt horen. Daarnaast kun je eenvoudig afspeellijsten maken of ervoor kiezen dat het programma dit zelf doet.
i Tunes downloaden, iTunes downloaden gratis!

Doordat deze software jouw muziekkeuze onthoud zal het programma je ook muziek aanraden. Ideaal wanneer je nieuwe artiesten wilt ontdekken of even niet meer weet welke muziek je wilt horen. i Tunes downloaden is ook ideaal wanneer je muziek wilt delen of de muziek van anderen zou willen horen. De software beschikt namelijk over een muziekbibliotheek, waarmee je gemakkelijk muziek deelt met mensen die ook over een iTunes download beschikken. Daarnaast synchroniseert deze software je video’s en nog veel meer. Ook bevat het extra’s zoals achter-de-schermen video’s en video’s met commentaar van regisseurs. Kortom, een programma die zeer geschikt is voor het afspelen, organiseren, delen en nog veel meer van al jouw video’s en muziek! Bij Downen bieden we iTunes downloaden gratis aan. Wil jij ook beschikken over dit uitgebreide programma? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is even op bovenstaande ‘download’ button te klikken!