DivX Player

Download

Categorieën: , ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

DivX Player download

Met de DivX Player download kun je eenvoudig video’s afspelen met een DivX formaat. Met dit programma speel je eenvoudig bestanden van dit type formaat af. Maar deze software biedt nog veel meer! Wanneer je kiest voor deze download dan beschik je ook over een DivX Codec, Converter en een Web Player in één. De eerstgenoemde zorgt ervoor dat ook andere programma’s zoals bijvoorbeeld Windows Media Player de bestanden kan afspelen. De Converter gebruik je wanneer je videobestanden wilt omzetten naar andere typen formaten. Tot slot zorgt de Web Player ervoor dat je ook op internet eenvoudig bestanden kunt streamen die dit type formaat hebben. Oftewel, dit programma is zeker een aanwinst voor je computer.
De software is dus zeer uitgebreid en is zeker een aanwinst voor iedereen. Met de heldere interface is de software voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Je kunt ook video’s branden naar een USB apparaat of op een DVD. Verder is het mogelijk om films te bekijken of te kopen, afspeellijsten te maken en al je media bestanden te beheren. Met de Web Player bekijk je video’s online terwijl je ervan verzekerd bent dat de kwaliteit behouden blijft. Daarnaast kun je ook online media bestanden eenvoudig downloaden met dit programma.

DivX Codec, Converter en Web Player

Dus wil je een Divx Codec, Converter en een Web Player en dit alles in één programma, dan is dit programma zeker geschikt voor jou! Of je nu een media bestand wilt bekijken van een DivX, MKV, MOV, MP4 of AVI formaat, het kan allemaal met deze software. Wacht niet langer en download deze software eenvoudig en helemaal gratis op onze website. Dan ben je verzekerd van een uitgebreid en niet te missen programma.