Alcohol 120%

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Alcohol 120% download free

Met de Alcohol 120% download free beschik je over een ideaal programma voor het branden en rippen van al jouw CD’s en DVD’s. De gebruiker kan CD’s en DVD’s kopiëren naar CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD-RAM en DVD+RW disc. Daarnaast kan je met deze software ook back-ups maken van bestanden van een DVD of CD. Aan een reservekopie worden meerdere gebruikers via een server gekoppeld. Dit is ideaal om een bestand of een schrijf te delen met verschillende gebruikers, bijvoorbeeld thuis, op het werk of op scholen. Met dit programma kun je kopieerbeveiligingen gemakkelijk omzeilen.

Door te rippen heb je de echte disc niet meer nodig. Dit is handig omdat een macbook en de meeste nieuwe laptops geen disc-speler meer hebben. Dit geeft je de mogelijkheid om bepaalde software toch te installeren of af te spelen. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid om je officiële CD’s en DVD’s veilig te bewaren.
Alcohol 120% free

Een ander voordeel van de Alcohol 120% download free is dat het software gemakkelijk opstart, doordat het programma vergelijkbaar is met een cd/dvd-speler. De Alcohol 120% free is geschikt voor alle Windows 32 en ook 64 bit besturingssystemen. Tot slot worden Blu-ray schijven en HD-DVD ook ondersteund door dit programma en zijn de systeemvereisten van de software zeer minimaal. Kortom een programma dat goed werkt voor branden en rippen, een nabooster van DVD/CD-spelers is en daarnaast nog veel meer te bieden heeft.

Dus wil je bestanden branden, rippen, beschermen of software, muziek of video’s afspelen zonder CD/DVD-speler? En dat allemaal helemaal gratis? Klik dan op de bovenstaande ‘download’ button voor jouw Alcohol 120% free. Zo beschik je snel over dit gemakkelijke en uitgebreide programma. De software is beschikbaar voor verschillende besturingssystemen van Windows zoals Windows XP, Windows Vista en Windows 7.