PotPlayer

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

PotPlayer download mogelijkheden

Ben je op zoek naar een erg handige mediaspeler? Dan is de PotPlayer download zeker geschikt voor jou! Het programma is één van de beste alternatieven voor de VLC player download. Bijna alle video-formaten worden door de PotPlayer free download ondersteund. Zelfs incomplete en beschadigde bestanden kunnen afgespeeld worden. Ook worden ondertitels van bijvoorbeeld DVD en Blu-Ray ondersteund, wat niet bij elke mediaspeler het geval is. De ontwikkelaar van het programma is de Zuid-Koreaan Kang Yong-Huee, die veel ervaring heeft met het maken van mediaspelers.

De PotPlayer download geeft je een volledig gratis programma, maar bevat evengoed geen advertenties. Er zijn erg veel instellingen zelf aan te passen in de software. Zo kun je de schaal van video’s bijvoorbeeld aanpassen en de transparantie aanpassen. De beschikking tot vele opties kun je als een pluspunt zien, maar kan ook als een minpunt gezien worden. Er is nog wel eens kritiek gegeven op hoe de opties aan de gebruiker gepresenteerd worden, omdat dit niet heel overzichtelijk is. Gelukkig wordt OpenCodec wel ondersteund met de PotPlayer download. Dit houdt in dat gebruikers zelf elke mogelijke codec kunnen toevoegen. Ook kun je de software in 3D kijken, mits je de middelen daarvoor hebt.
De PotPlayer free download verkrijg je gratis en snel bij Downen

Helaas is de download er alleen voor Windows. Er is een 32-bit en een 64-bit versie. Ook kun je het jammer genoeg niet in het Nederlands gebruiken. Om het toch te downloaden ga je op deze pagina naar de ‘download’ button. Je ziet bovenaan de pagina ook wat screenshots van het programma. Ook al zitten er wat nadelen aan de PotPlayer download, het blijft een erg ideale player voor al je videobestanden. Mocht je vragen of opmerkingen over de software hebben, dan kun je altijd een reactie achterlaten op de site van Downen.