Free Audio CD Burner

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Free Audio CD Burner download je bij Downen

De Free Audio CD Burner download geeft je een heel minimalistisch programma. Het is daarmee een erg fijn programma voor mensen die niet meer opties willen dan nodig zijn en gewoon heel snel wat CD’s willen kunnen branden. Ook voor mensen die niet zo goed zijn met computers is de Audio CD Burner Free download zeer geschikt, omdat je vrij weinig fout kunt doen met de software. Er zijn wel wat instellingen die je kunt aanpassen, maar dit zijn er maar heel weinig. Je kunt met deze CD brander ook geen DVD’s branden, wat niet vaak voorkomt. Het is wel volledig in het Nederlands in te stellen.

Er is met het programma ondersteuning voor alle bekende audioformaten, zoals MP3, WAV, M4A en WMA. Alles wat je hoeft te doen is een CD plaatsen, bestanden toevoegen en je kunt aan de slag! Wat je eventueel wel zoal kunt aanpassen binnen de software is waar tijdelijke bestanden worden opgeslagen. Je hebt ook de optie om zelf een ‘Write Method’ in te stellen. Bij ‘TrackAtOnce’ kun je zelf onder het branden nog wat aanpassingen maken aan wat er op komt te staan. Met ‘DiscAtOnce’ wordt een hele schijf gelijk volledig gebrand.
Audio CD Burner Free download verkrijgen

Helaas is de Free Audio CD Burner download er alleen voor Windows. Mensen met een Mac of een Linux computer zullen dus naar andere cd branden software op zoek moeten. Gelukkig heeft Downen een erg uitgebreid aanbod aan handige programma’s! Met de software kun je heel erg snel en eenvoudig CD’s gaan branden, dus waar wacht je nog op!? Op deze pagina kun je een ‘download’ button vinden om de Audio CD Burner Free download te verkrijgen. Ook zie je daar wat screenshots van hoe het programma eruitziet. Mocht je een vraag of opmerking hebben, dan kun je deze altijd bij ons op de site achterlaten.