VSDC Free Video Editor

VSDC Free Video Editor

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

VSDC Free Video Editor download mogelijkheden

De VSDC Free Video Editor download is er voor iedereen die erg veel functies binnen een programma voor video bewerken wil hebben. Misschien is de software hierdoor wat minder geschikt voor beginners. Echter, als je eenmaal goed overweg kunt met de VSDC Free Video Editor download dan zijn er maar weinig dingen die je er niet mee kunt doen op het gebied van video’s bewerken. Je zult je er zeker niet snel mee vervelen en geweldige video’s kunnen creëren. Laat je dus vooral niet afschrikken door de vele functionaliteiten die je in het programma zult ontdekken.

De ontwikkelaars van de VSDC Free Video Editor download gaan gelukkig goed met de tijd mee en houden de software up-to-date. Videobestanden in high-definition en ultra-high-definition worden beide ondersteund. Je kunt zelfs exporteren in 4k resolutie. Ook kun je bestanden vanuit het programma rechtstreeks uploaden naar social media als Facebook, Instagram en Twitter. Om een video te bewerken met de VSDC Video Editor gratis download kun je deze importeren, maar je kunt ook een opname maken van wat er op je scherm gebeurt. Videobestandjes kun je daarna onder andere splitten, dupliceren, achteruit afspelen en dempen.

 

 

 

VSDC Video Editor gratis downloaden

Om de VSDC Video Editor gratis te downloaden, navigeer je op deze pagina eenvoudig naar de ‘download’ button. Je ziet bovenaan ook wat screenshots van de software in zijn gebruik. Je hebt maar 35.1 MB aan vrije ruimte op je PC nodig, wat heel erg meevalt. Helaas zullen Mac en Linux gebruikers wel op zoek moeten gaan naar een ander gratis videobewerkingsprogramma. De software is namelijk voor nu alleen beschikbaar voor Windows. Mocht je echt totaal geen verstand hebben van computers, dan kun je misschien sowieso beter op zoek gaan naar een ander programma. Gelukkig biedt Downen een uitgebreid aanbod, dus kijk gerust verder!