Shotcut

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Shotcut download mogelijkheden

Met de Shotcut download heb je een gratis videobewerkingsprogramma tot je beschikking dat volledig open-source is. Je kunt dus zelf de software aanpassen en er iets heel anders van maken, als je dat wilt. Er zijn heel veel mogelijkheden met het programma, ook al lijkt dit misschien op het eerste gezicht niet zo. Als je de Shotcut Video Editor download verkregen hebt, zul je zien dat het niet het fraaiste programma is. Toch kun je er waarschijnlijk goed mee uit de voeten. Mocht dit niet zo zijn, dan kun je de interface zelf voor een groot deel aanpassen. Bij de Shotcut download kun je erg veel instellingen zelf wijzigen.

De Shotcut Video Editor download is er voor alle bekende besturingssystemen: voor Windows, Mac OS en voor Linux. Je hoeft je er dus geen zorgen over te maken dat de software niet voor jou beschikbaar is! Het is erg gemakkelijk te gebruiken, maar misschien moet je in het begin even zoeken naar waar alle opties staan. Het zijn er namelijk behoorlijk wat. Je kunt vele filters toevoegen voor een bestand en zo aanpassen hoe elk klein detail van beeld of geluid wordt gepresenteerd. De meeste audio- en videoformaten worden gelukkig ondersteund met de Shotcut download. Zo ongeveer alles wat je wilt kunnen doen met een videobewerkingsprogramma kan met deze geweldige software, van het trimmen van video’s tot aan greenscreening.

 

Shotcut Video Editor download verkrijgen

Als je op zoek bent naar een bewerkingsprogramma voor video’s, dan hoef je niet verder te zoeken! Met de Shotcut Video Editor download verkrijg je een erg uitgebreid programma. Software waarin dezelfde functionaliteiten zitten is normaal gesproken niet gratis, dus profiteer hiervan! Het is gelukkig volledig vertaald naar het Nederlands. Het is dus geen enkel probleem als je geen kei in Engels bent. Klik op deze pagina op de ‘download’ button en je kunt aan de slag. Natuurlijk kun je ook evengoed verder zoeken naar een geschikt programma voor jou op de site van Downen.