Within

Download

Categorieën: ,
  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Within VR downloaden (Within App)

Virtual Reality is niet meer weg te denken uit deze wereld. Steeds meer mensen en organisaties maken er gebruik van en de techniek ontwikkeld zich steeds verder. Within VR heeft daar op ingespeeld door een super handige app te ontwikkelen voor  iOS en Android. Op deze app kun je allerlei ervaringen van ’s werelds beste VR-makers bekijken. Om goed gebruik te kunnen maken van Within VR is wel een VR bril nodig. Hierdoor beleef je de meest unieke ervaring. De Within App ondersteunt de volgende headsets/VR brillen: Oculus Rift, Samsung Gear VR, HTC Vive, Sony Playstation VR en Google Daydream.

Gratis Virtual Reality ervaring met de Within App

Within VR downloaden is volledig gratis. Ook aan het bekijken van de video’s zitten geen kosten verbonden. Wel moet je zelf een VR bril aanschaffen om optimaal te kunnen genieten van Virtual Reality. Wanneer je de gratis Within App hebt geïnstalleerd en je opent hem, zul je zien dat het heel gebruiksvriendelijk is. Op het hoofdmenu zijn namelijk verschillende categorieën te zien met allemaal gerelateerde video’s. Wanneer je een van deze video’s wilt bekijken klik je erop en je zult een korte omschrijving krijgen van het filmpje. Vervolgens vraagt Within VR of je het filmpje wilt streamen of downloaden. Het downloaden kan wel eens lang duren vanwege de grote bestanden, vandaar dat streamen vaker wordt gebruikt. Vervolgens zullen ze de vraag stellen of je een VR bril tot je beschikking hebt. Wanneer dit niet het geval is kun je het ook zonder deze bril kijken. Dat geeft natuurlijk niet de echte Virtual Reality ervaring. Als je wel een VR bril hebt stop je daar je telefoon in en kun je genieten van de content.
Gratis Within App downloaden via Downen

Met deze handige en gebruiksvriendelijke app kun je genieten van unieke Virtual Reality ervaringen. De app is gratis maar je kunt wel een VR bril aanschaffen om optimaal van de content te genieten. De Within App biedt content aan van professionele en erkende makers, je zult dus geen onzin voorbij zien komen. Wordt jij ook zo enthousiast van deze software? Dan kan je deze downloaden door bovenaan deze pagina op de ‘download’ button te klikken. Ook hebben we nog diverse andere gratis Virtual Reality software op onze website opgenomen.

Gratis Within App downloaden kan voor iOS en Android. Je kunt gebruik maken van de volgende VR brillen: Oculus Rift, Samsung Gear VR, HTC Vive, Sony Playstation VR en Google Daydream. Wij hopen dat je genoeg informatie hebt om met Within aan de slag te gaan. Bij vragen en/of opmerkingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!