Apache OpenOffice

Apache OpenOffice

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

Apache Open Office downloaden

Apache Open Office downloaden kan hier op Downen helemaal gratis. Als Microsoft Office je te veel geld kost of als je het gewoon geen fijn kantoorpakket vindt, dan is het Open Office pakket een erg goede vervanger hiervoor. Bestanden uit Microsoft Office kunnen gewoon geopend en bewerkt worden en bestanden die in OpenOffice gecreëerd worden kunnen ook in Microsoft Office gebruikt worden. Het is één van de populairste office pakketten en is ontwikkeld door de Apache Software Foundation. Voorheen heette de software OpenOffice.org.

Open Office downloaden en installeren kan gewoon in het Nederlands en spellingcontrole binnen het programma kan ook voor de Nederlandse taal ingesteld worden. Versies van het pakket zijn te downloaden voor Windows, Linux, Solaris, en Mac OS X. De gratis software is open source, wat betekent dat je Open Office verder kunt ontwikkelen in plaats van dat je het alleen maar kunt gebruiken. De Apache Software Foundation is dus eigenlijk niet de enige ontwikkelaar van de software. De gratis OpenOffice download is geschreven in C++ en Java.
Gratis OpenOffice download applicaties

Het gratis kantoorpakket bestaat uit zes applicaties, namelijk:

  • Writer: Een tekstverwerker die als gratis vervanger van Office Word gezien kan worden. Het is dan ook gebaseerd op een oude versie van Word. In Writer kunnen bestanden direct in PDF-formaat opgeslagen worden, dus tekstdocumenten hoeven niet eerst geconverteerd te worden.
  • Calc: De Apache Open Office versie van Excel is een programma voor spreadsheets waarin je vele berekeningen kunt doen. Erg handig voor op kantoor!
  • Impress: PowerPoint, maar dan gratis en toch nét wat anders. Als je een presentatie in elkaar moet zetten en je niet wilt betalen om dit te kunnen doen, dan is OpenOffice Calc downloaden zeker een te overwegen optie.
  • Base: Een programma binnen Apache Open Office om veel data op één plaats op te slaan. Wat voor data dit precies is, is natuurlijk afhankelijk van waar jij als persoon allemaal mee te maken hebt.
  • Math: Met Apache Open Office Math kun je wiskundige vergelijkingen creëren, invoeren, en eenvoudig bewerken.

 

Heb jij interesse in de gratis OpenOffice download gekregen? Vele anderen gingen je al voor, dus ga dan nu hier op Downen gratis Apache Open Office downloaden! Als Open Office downloaden niks voor jou is zijn er ook nog andere gratis office pakket downloaden alternatieven.