LibreOffice

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

LibreOffice Nederlands download

De LibreOffice Nederlands download is ontwikkeld door The Document Foundation. Het kantoorpakket is er voor Windows, OS X, Android, en Linux. De Libre Office download is in principe een aftakking van OpenOffice en Apache Open Office downloaden doe je vanzelfsprekend ook op Downen. LibreOffice is opgezet nadat OpenOffice.org ontwikkelaars uit het project stapten, omdat het eigendom was geworden van Oracle. Die ontwikkelaars richtten als gevolg daarvan The Document Foundation op.

Aan de Libre Office download heb je zeker nog erg veel, omdat het pakket nog veel geüpdatet wordt. Net als OpenOffice is de software open-source, dus je kunt zelf ook helpen het project verder te ontwikkelen. LibreOffice is geschreven in C++ en Java en lijkt nog sterk op OpenOffice. Als je OpenOffice hebt gebruikt, dan zul je dus ook zeker je weg vinden in het gebruik van de LibreOffice Nederlands download.
Gratis Libre Office download

Je kunt op Downen de LibreOffice Nederlands download helemaal gratis verkrijgen. Je hebt hiermee verschillende programma’s tot je beschikking, die prima vervangers zijn voor Microsoft Office programma’s als PowerPoint en Word. De programma’s in de Libre Office Nederlands versie zijn hetzelfde als die in Apache OpenOffice, namelijk:

  • Writer; een vervanger voor Word.
  • Calc; een vervanger voor Excel.
  • Base; een vervanger voor Access.
  • Draw; een vervanger voor Visio.
  • Impress; een vervanger voor PowerPoint.
  • Math; een programma voor wiskundige formules.

Als je de Libre Office Nederlands versie wil downloaden heb je twee opties. Je kunt ervoor kiezen om de “still” versie te kiezen of om de “fresh” versie te kiezen. De still versie crasht minder snel en is een stabielere versie van LibreOffice. De fresh versie is de versie waarin veel verandert wordt. Met deze versie is je software meer up-to-date en zul je nieuwere dingen tegenkomen dan in de still versie, maar de fresh versie is wel wat minder stabiel. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Heb jij interesse in de gratis LibreOffice Nederlands download gekregen? Vele anderen gingen je al voor, dus ga snel hier op Downen het Libre Office pakket downloaden! Als de Libre Office download niks voor jou is zijn er ook nog andere gratis office pakket downloaden alternatieven.