BankTrans

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

BankTrans download

BankTrans download zorgt ervoor dat je niet meer handmatig naar bankafschriften uit het verleden hoeft te zoeken. Dit kan je natuurlijk veel tijd besparen. Het is een volledig gratis programma en het is erg eenvoudig in gebruik. Je hebt met Bank Trans altijd een digitaal huishoudboekje en het is dus zeer handige kantoorsoftware. Je kunt altijd gemakkelijk gegevens importeren en exporteren. De gratis BankTrans download wordt door de meesten als erg overzichtelijk ervaren. Alle gegevens in het programma worden dan ook in één scherm weergegeven. In dit scherm is er een werkbalk, een filter, een overzicht van alle totalen, een overzicht van transacties, en een overzicht van alle gegevens over één transactie.

De software is volledig in het Nederlands beschikbaar en het is volledig offline. Dit kan als een minpunt gezien worden, maar ook zeker als een pluspunt. Het is bijvoorbeeld zo dat je minder risico bij dit programma loopt dan bij online boekhoudprogramma’s. Je gegevens zijn alleen voor jou op je eigen computer beschikbaar, niemand anders kan ze zomaar inlezen. Gratis Bank Trans downloaden is beschikbaar voor Windows, Linux en Mac OS.
 

Gratis Bank Trans downloaden

Het is met de gratis BankTrans download erg makkelijk om gegevens van je transacties structureel te verzamelen. Deze transacties hoeven niet van één en dezelfde bank af te komen, want je kunt gegevens van verschillende banken eventueel in één keer inlezen. Het wordt dan gelijk duidelijk welke transacties zijn ingelezen en welke zijn geweigerd. Al deze informatie wordt offline op je computer opgeslagen. Het is mogelijk om een back-up van die informatie te maken. Je kunt alle gegevens ook beveiligen met een wachtwoord, maar ze worden niet versleuteld opgeslagen.

Met de gratis BankTrans download kun je zelf categorieën instellen en bepaalde gegevens filteren of sorteren. Je totaalsaldo en je saldo per bankrekening staan duidelijk aangegeven, zodat je niet het probleem zult krijgen dat je niet weet waar je moet zoeken. Als je een grafische weergave wil maken van je saldo’s en mutaties voor een bepaalde periode, is dit ook zeker mogelijk.

Net als alle andere software is de BankTrans download volledig gratis beschikbaar op de website van Downen. Wacht dus niet langer en download het prachtige programma heel eenvoudig hier! Mocht je niet enthousiast zijn geworden van Bank Trans, dan kun je natuurlijk ook een ander gratis boekhoudprogramma downloaden.