WPS Office

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

WPS Office Free download als volwaardig alternatief voor Microsoft Office

Met de WPS Office Free download krijg je misschien wel het beste gratis kantoorpakket dat er is. Het pakket bestaat uit de drie programma’s Writer, Presentation en Spreadsheets en de benaming  van de software is een samenvoegsel van de eerste letters van die programma’s. Zoals je wel kunt gokken, zijn het vervangers voor respectievelijk Word, PowerPoint en Excel van Microsoft. Mocht je niet willen betalen voor dit soort software, dan is de WPS Office download zeer geschikt!

De WPS Office Free download is ontwikkeld door het Chinese bedrijf Kingsoft en droeg voorheen dan ook de naam “Kingsoft Office”. De allereerste versie van de software was in 1988 al uitgebracht. Het doel ermee is vanaf het begin al geweest om de concurrentie aan te gaan met Microsoft Office. Toch is ondersteuning voor die software met de WPS Office download erg goed. Alle Microsoft Office-documenten zijn namelijk met het programma makkelijk te openen. De interface doet ook sterk denken aan de interface van het bekendere Microsoft kantoorpakket. Dit maakt de software erg overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. In sommige opzichten ziet het er zelfs mooier uit. Handig om te weten is dat de software niet open-source is.
WPS Office download gratis verkrijgen via Downen

Als je dit prachtige programma wilt installeren, kun je bovenaan op deze pagina op de ‘download’ button klikken. Je wordt dan doorgestuurd naar de downloadpagina op de officiële website van de ontwikkelaars. De WPS Office Free download is in verschillende talen beschikbaar, maar helaas niet in het Nederlands. Mocht dit een dealbreker zijn, dan zijn er ook nog andere gratis office pakket downloaden alternatieven op de uitgebreide website van Downen. Kijk dan dus gerust even verder! De software is te verkrijgen voor Windows, voor Linux en voor mobiele telefoons.

Er zijn wat functies binnen het programma die alleen te gebruiken zijn als je eerst een advertentie bekijkt. Mocht je dit maar niks vinden, dan kun je er altijd voor kiezen om één van de betaalde versies van de software aan te schaffen. Deze zijn gelukkig relatief goedkoop.