ManicTime

Download

  • Beschrijving

Softwarebeschrijving

ManicTime download mogelijkheden

Als je uren wilt bijhouden zou je zeker de ManicTime download een kans moeten geven. Ondanks dat dit handige programma volledig gratis is, is het toch vrij uitgebreid. Het is zeer geschikt voor freelancers en voor andere mensen die betaald worden op basis van het aantal uren dat ze ergens aan besteden. Verder is de Manic Time download ook heel praktisch voor ouders. Omdat Manic Time alles bijhoudt wat er gedaan wordt op de pc waarop het geïnstalleerd is, kun je makkelijk controleren of je kinderen wel genoeg tijd aan hun huiswerk besteden. Misschien zijn ze wel heel veel met andere dingen bezig. Het programma kan dit allemaal weergeven doordat bijgehouden wordt welke programma’s geopend worden en voor hoelang ze gebruikt worden.

Je kunt eventueel de pro-versie aanschaffen. Daarmee kun je nog net wat meer dan met de gratis ManicTime download. Zo wordt het mogelijk om activiteit op een hele server bij te houden en om de activiteit van anderen in de gaten te houden zonder dat ze dit weten. Ook krijg je dan erg gedetailleerde rapporten, die overigens in de gratis versie evengoed in een wat minder uitgebreidere versie in te zien zijn.
Gratis Manic Time download via Downen

Op zoek naar de ideale urenregistratie gratis download? Ga dan zeker de ManicTime download installeren! Met dit programma wordt mooi in kaart gebracht wat je precies gedaan hebt op je pc. Hier merk je ook niet al te veel van, omdat de software gewoon op de achtergrond kan blijven werken. Zeker handig als je wel eens vergeet wat je nu ook alweer gedaan hebt op een werkdag of hoelang je pauze genomen hebt.

Je kunt Manic Time direct volledig gratis downloaden als je op deze pagina op de ‘download’ button klikt. Als er iets niet lukt of als je andere vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Kijk ook gerust eventueel verder voor andere gratis kantoorsoftware. Misschien kom je nog iets anders interessants tegen!